Itt vagy most

Válassz egy kártyát, angyalod fontos üzenete vár rád!

Válassz egy kártyát, angyalod fontos üzenete vár rád!

Válassz egyet az öt gyönyörű angyalkártya közül. Vajon milyen nagyon is fontos vagy sürgető üzenetet szeretnének tudatni veled az angyalok? Most különösen lényeges lehet, hogy figyelj a belső hangra, a belső vezetésre, angyali útmutatásra.

Az angyal szó eredeti jelentése hírvivő. Az angyaloktól érkező üzenetek éppen ezért is különös fontosak lehetnek a számodra. Üzenhetnek az álmokon keresztül, használhatják az angyali számokat, segíthetnek a céljaid megvalósításában. Segítő angyalod feltétel nélkül fogad el és szeret, mindenben támogat, és segít, ha kéred, óv, és vigyáz rád. Az angyalkártyákkal még egyszerűbb megérteni a jeleiket, az üzeneteiket. Hogy megtudhasd, mi a jelen pillanat legfontosabb és legsürgetőbb üzenete a számodra, válassz egyet az öt gyönyörű kártyából, majd olvasd el az ahhoz tartozó leírást. Felkészültél? Akkor végy néhány mély levegőt, nézd meg az angyalkártyákat, és válaszd azt, amelyik a legközelebb áll a lelkedhez.

Az 1. angyalkártya: Bízz magadban

angyalkártya angyali üzenet

Ha mindenki megtanulna kérdések és kétségek nélkül bízni az ösztöneiben, a világ békésebb hely lehetne. Kevesebb dráma és tragédia történne, kevesebb stressz érne téged is, nem beszélve arról, hogy egészségesebb lehetnél. Angyalod azt üzeni a belső hangon, az intuíciódon keresztül szól hozzád. Amikor figyelmen kívül hagyod a megérzéseidet, az angyali útmutatást és segítséget sem veszed észre. Az intuíciód egy vezető és nem magyarázó rendszer, amely energiából áll, ezért sohasem csap be. Meg kell tanulnod bízni önmagadban a nélkül, hogy a miértekre keresnéd a választ. Ha kételkedsz a megérzéseidben, kérj jelet az angyaloktól, az univerzumtól.

  • Napi Tarot Üzenet – Csütörtök (2019.01.17.)
    by admin on 2019-01-17 at 04:05

    “Amit meditációval csak lassan, nagyon lassan érsz el, azt a mester egy jól időzített, váratlan üvöltéssel… mondjuk egy olyan helyzetben, amikor a tanítvány épp kérdez valamit, és erre a […]

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett