Itt vagy most

Válassz egy holdat, igen meglepő dolgot fog elárulni rólad!

Válassz egy holdat, igen meglepő dolgot fog elárulni rólad!

Válassz egy holdat, és sok mindent megtudhatsz az igazi személyiségedről!

A Hold egy igen misztikus égitest, hatással van nem csak a világ, de a lelkünk és testünk működésére is. Gondoljunk csak arra, milyen nagy hatóerővel képes felborítani a Telihold a belső világunkat. Ha egy kicsit többet szeretnénk tudni a belső tulajdonságainkról, válasszunk egy Holdat az alábbi képek közül.

1. Archiváló

Az egész életed cél-, és eredményorientált. Egészséges önbizalommal rendelkezel, mindig optimistán tekintesz a dolgok elé. Keményen dolgozol azért, hogy olyan környezetet teremts, ahol jól érzed magad, és sikeres lehetsz. Néha túlságosan önkritikus vagy, légy egy kicsit kedvesebb magaddal. Fogadd el a hibáidat is, hiszen azok is segítségedre vannak, hogy elérd céljaidat.

2. Kreatív

Szép és esztétikus környezetet teremtesz magadnak, csak ott érzed magad igazán jól, ahol minden megfelel az ízlésvilágodnak. Azonban a külsőségek mögött gyakran felesleges anyagi törekvések bujkálnak. Nem lenne muszáj mindig a legújabb divatot követned, hiszen nem a külcsín határozza meg a személyiséged. Néha két végén égeted a gyertyát, ne pazarold fölöslegesen az energiád.

3. Energikus

Nagyon erős és kiegyensúlyozott személyiség vagy. Minden munkát szó nélkül elvégzel, kitartó vagy, mindent megteszel azért, hogy te és szeretteid semmiben ne szenvedjetek hiányt. Az új dolgoktól viszont rettegsz, és az az ismeretlen személyekkel is bizalmatlan vagy. A legnagyobb félelmed az, hogy átvernek, elárulnak. Néha érdemes vállalni a kockázatokat, bízz egy kicsit jobban önmagadban, és légy nyitottabb a környezeted felé.

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett