Itt vagy most

Válassz egy angyalkát és olvasd el üzenetét!

Válassz egy angyalkát és olvasd el üzenetét!

Nézd meg a képet és bökj rá arra az angyalra, amely egy pillantás alatt a leginkább szívednek közel állónak találtál.

Ne gondolkodj sokat, az első benyomás számít. A kép alatt olvasd el a jellemzést.


1.) Ha az 1-es angyalkát választottad, a te életed jelenleg a szeretet és a szerelem körül forog. A
szíveddel látsz mindent, árad belőled a kedvesség, nagyon tudsz és nagyon akarsz szeretni. Esetleg nagyon vágysz már arra, hogy valakinek átadhasd vagy kimutathasd az érzelmeidet. Amennyiben épp párkeresésben vagy: tartsd nyitva a szemed, megérdemled a boldogságot!

2.) Nézd csak meg: a 2-es angyalka épp erőt ad neked ahhoz, hogy végre meghozz egy olyan döntést, amit régóta halogatsz. Vedd a kezedbe a sorsodat, állj a sarkadra és dönts, mert most csakis jól dönthetsz. Minden adott a sikerhez!

3.) A 3-as számú angyalka sejti, hogy jelenleg nem vágysz másra, mint békére, nyugalomra és harmóniára. Talán túl sokat dolgoztál, de nem tudtál pihenni? Esetleg van olyan vitás ügyed, ami álmatlan éjszakákat okoz? Figyelj a jelekre és légy egy picit önzőbb: szükséged van a lelki és testi pihenésre, ami feltölt, erőt ad.

4.) A 4-as számú angyalka az öröm és a boldogság angyala. Őt választottad, úgyhogy kísérjék életedet most olyan események, amelyeknél azt érzed, boldog vagy. Légy még annál is pozitívabb és életszeretőbb, mint amilyen alapból vagy, ne csupán azt érezd: körbeölelnéd a világot is. Ő is kegyeibe fogad most téged.

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett