Itt vagy most

Válassz egy angyalkártyát! Ezt üzeni az őrangyalod!

Ha a 3. angyalt választottad

angyalkártya

Angyalod azt üzeni, amint elengeded és meggyógyítod magadban a régmúlt fájdalmait, abban a pillanatban áldásban és szeretetben részesülsz. Engedd el a haragot, a bűntudatot vagy bármilyen más negatív érzést, ami még mindig benned van, és a boldogságodban gátol. Egészen új szintre léphetsz az életedben ezután, és minden vágyadat megvalósíthatod. Hívhatod segítségül a tündéreket, de kérheted a körülötted élők vagy szakember támogatását, akik segíthetnek, hogy túlléphess a múlton, és ismét magadra találhass. Hidd el, nagyon szerethető ember vagy, aki már nagyon is megérdemli a boldogságot. Ne állj tovább önmagad útjában. Nyisd meg a lelked a boldogság felé.

Ha a 4. angyalt választottad

angyalkártya

Angyalod örömmel tudatja veled, a karmádat megoldottad, a karmikus leckét megtanultad, a múltból hozott adósságot törlesztetted. Sikeresen túlléptél életed legnagyobb és legnehezebb kihívásán, a szükséges tapasztalatokat is begyűjtötted. Minden feladattal természetesen még nem végeztél, és számtalan új ismeretet, tapasztalatot kell még begyűjtened, a megoldott karmikus leckéket természetesen többé nem fogod átélni. A szerencse kereke most feléd fordult, lehetőséget kapsz rá, hogy megvalósíthasd mindazt, amit igazán szeretnél. Hátra ugyan továbbra sem dőlhetsz, de a korábbihoz képest nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb időszak elé nézel. Érdemes minél többet mantráznod: „A múltat megtisztítottam az adósságoktól, boldog és harmonikus életet élek.”

Ha az 5. angyalkártyát választottad

angyalkártya üzenet

Angyalod azt üzeni, a napi rohanás és feladatok között önmagadra is figyelj egy kicsit. Engedd meg magadnak a valódi lazítást, az élvezeteket. A teendőid listáját egészítsd ki azokkal is, amit igazán szeretsz csinálni. Amit először törölj a listáról, hogy nincs időd, túlzottan elfoglalt vagy. Gondolj csak bele, mikor engedted meg utoljára magadnak, hogy azt tedd, amihez igazán kedvet érzel? Rengeteget dolgoztál, itt az ideje, hogy magaddal is törődj végre. Hogy élvezd az életet, élvezd a munkád gyümölcsét. Játssz a kutyáddal, a gyermekeddel, öleld meg a szerelmedet, foglalj asztalt a kedvenc éttermedben, vagy csak menj ki a friss levegőre, és fedezd fel ismét a természet szépségeit. Ha gyötörne a bűntudat, mert önmagad fontosabb minden másnál, végy néhány mély levegőt, és mondd magadnak minél többször: „Megérdemlem.”

Ha a 6. angyalkártyát választottad

angyalkártya üzenet

Angyalod üzenete szerint a belső gyermek ébredezik most benned, és az élet csodáira, szépségére emlékeztet. A legjobb úton haladsz, hogy megvalósíthasd a céljaidat. Továbbra is kövesd az álmaidat, éld meg az élet örömeit, hiszen a belső gyermek iránti tisztelet érzése éppen ebben segít. Amikor úgy érzed, akadályok tornyosulnak előtted vagy kudarcként élsz meg bizonyos dolgokat, akkor is tudd, a sorsod útját járod, haladj ezért továbbra is a neked rendelt ösvényen. Soha ne add fel a reményt, kövesd a szíved hangját. Angyalod lámpást tart az úton, mindenben segít és támogat. Amikor szivárványt pillantasz meg az égen, a látvány még inkább arra ösztönöz, hogy megéld az álmaidat.

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett