Itt vagy most

Válassz egy angyalkártyát! Ezt üzeni az őrangyalod!

Válassz egy angyalkártyát! Ezt üzeni az őrangyalod!

Az angyalokat csöppet sem egyszerű megérteni. Többnyire szimbólumokkal, számokkal vagy a megérzéseiden keresztül próbálják az üzeneteiket tolmácsolni. Most viszont angyali közvetítővel küldik a számodra épp legfontosabb javaslatot. Személyes üzenetedhez semmi mást nem kell tenned, mint választani egyet az angyalkártyák közül.

angyalkártya teszt üzenet

Számtalan módon és persze trükkökkel próbálhat angyalod kapcsolódni hozzád. Nem látod, nem hallod őt, ezért a jeleket sem biztos, hogy észreveszed vagy tudatosítod. Pedig a megoldás valójában  mindig ott rejtőzik a kezedben, semmi mást nem kéne tenned, csak meghallani az angyali üzenetet.

Szimbólumok helyett most angyalkártyákkal segítünk. Az üzenet pontos és egyértelmű, nem értheted félre, neked szól. Ha felkészültél, és kíváncsi vagy, vajon mit szeretne veled őrangyalod tudatni, válassz egyet a szebbnél szebb kártyák közül! Mielőtt választanál, kényelmesen helyezkedj el, végy néhány mély levegőt, majd mind a hat angyalkártyát egyesével nézd meg. Amelyik a leginkább vonzza a lelkedet, amelyik energiáját a legerőteljesebbnek érzed, az ahhoz tartozó üzenet a tiéd. Akkor hát melyik angyalos kártyát választod?

Ha az 1. angyalkártyát választottad

Angyalod üzenete szerint erős benned az anyai ösztön, gondoskodó, segítőkész típus vagy, mégis előfordul, hogy elfojtod ezt a képességedet. Fogadd magadba a nőies energiákat, ami azt jelenti, engedd meg, hogy áramoljon belőled a kedvesség, a szépség és a hála érzése. Amikor azért mardos a bűntudat, mert mások segítségét kérted, vagy ajándékot, szívességet fogadtál el, akkor a nőies energiákat blokkolod magadban. A befogadás és az elfogadás a nőiesség természetes része épp úgy, mint a gondoskodás vagy a segítségnyújtás. Őrangyalod hangját is az elfogadás energiájával együtt tudod meghallani. Számtalan ajándék vesz körül téged nap mint nap. Amikor a természet ölelését érzed, vagy a párod, a szeretteid téged ölelnek meg, csak mondj magadban köszönetet, máris erősíted magadban az elfogadás gyógyító érzését.

Ha a 2. angyalkártyát választottad

Angyalod üzenete szerint eljutott hozzá a segítségkérő imád. Mostanában kiestél az egyensúlyból, stresszesebb, feszültebb időszakot élsz, a kapcsolataid is kihívások elé állítanak téged. A diszharmóniát önmagadban belül és a körülötted és érezheted. Angyalod segít, hogy visszanyerd a lelki békédet, és megoldást találj a baráti és a szerelmi kapcsolatodra, a munkahelyi kihívásokra. Próbálj meg lehetőség szerint minél többször befelé figyelni, hogy megérezd az angyal gyógyító energiáját. Nem a te hibád, ami most épp veled vagy körülötted zajlik, az életedben fontos változások történnek, a diszharmóniát ezek okozzák a lelkedben. Csak gondolkodj pozitívan, hiszen minden érted történik. Meditálj és pihenj minél többet, a lelki egyensúlyt hamarosan ismét megtapasztalhatod.

Iratkozz fel ingyenes útmutatásainkra!

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett