Itt vagy most
Egyéb Ezotéria 

Válassz egy angyalkártyát, fontos üzenete van az angyaloknak !

Azt az útmutatást adják, hogy ideje őszintén szeretned magad és ezáltal másokat is jobban képes leszel szeretni, ahogyan ők is téged. Mozdulj ki, szórakozz, flörtölj, érezd jól magad! A szórakozás meglobbantja újra a benned lévő tüzet, ami vonzóvá fog tenni az igazi számára.

3. Kártya

Angyalaid szeretnék tudatni veled, hogy mennyire büszkék rád, hogy ilyen messzire jutottál a spirituális utazásaid során. Látták az összes akadályt, amiken képes voltál keresztüljutni. Azt akarják, hogy tudd, a te oldaladon állnak és szinkronicitást biztosítanak számodra az utadon.

Gratulálnak, hogy elindultál az új életed, felé, megtetted a boldogságod irányában a fontos lépéseket. Továbbra is segíteni fognak, hogy megszabadulj a félelmeidtől és képes légy mindig kilépni a komfort zónádból, ha szükséges. Jó dolgok várnak rád a jövőben.

4. Kártya

Az angyalaid azt üzenik, hogy tanúi voltak annak, ahogyan az elmúlt időszakban szenvedélybetegséggel küzdöttél, legyen az kábítószer, alkohol, élelmiszer, cigaretta, kényszeres viselkedés, stb. Az angyalaid a színfalak mögött azon dolgoznak, hogy felszabadítsanak téged ezen káros életvitel alól. Lassan elveszted a függőség iránti vágyadat, amelyeket az angyalok pozitív jelei által érsz majd el.

Segítenek abban is, hogy a rossz szokásaid helyett egészséges gyakorlatokat építs be az életedbe. Rájössz, mennyire erős akarattal rendelkezel és képes vagy ellenállni a visszaesésnek. Optimistán állsz majd az új életed előtt.

Forrás:

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

error: A tartalmak másolása nem megengedett