Itt vagy most

Válassz egy álomfogót és nézd meg mit üzen rólad! – személyiségteszt

négyes

Aktív, kellemes és szórakoztató típus vagy. Vidám, szorgalmas, néha impulzív személyiség vagy, aki mindig a társaság közepe. Sok időt töltesz ötleteléssel, elméd aktívan és kreatívan dolgozik. Környezeted mindig azt látja, hogy tevékenyen, hittel éled az életed. Sokoldalú vagy és okos. Gyakran azonban túlságosan sokáig tart, hogy befejezd amit csinálsz, így kicsúszol a határidőkből. Nagyon fontos számodra, hogy megfelelj másoknak, ezért nehézséged okoz neked, hogy kevésbé legyél impulzív. Ha sikerül visszavenned a pörgésből, sokkal elmélkedőbb és bölcsebb emberré válhatsz, mert nyugodtabban, meditatívabban leszel képes látni a dolgokat. Ez megmutatkozik majd döntéseiden és egész életedet áthatja a titkon várt belső béke.

ötös

Bátor és társaságkedvelő típus vagy. Határozott, erős jellem. Barátságos embernek ismernek, aki határozottan megy a maga kijelölte célok felé. Mivel mindig azonnali eredményeket vársz, gyakran leszel türelmetlen, ingerült. Számodra éppen ez a kihívás, a türelem és a bizalom. Bízz a szeretet erejében, és légy meggyőződve arról, hogy “ki mint vet, úgy arat”. Emlékezz, az életben mindig minden a megfelelő időben történik, nincsenek véletlenek. Ezért, amikor a legnagyobb szükséged van rá, akkor kapod meg a dolgokat. Pontosan akkor! Törekedj arra, hogy mindig a szeretet vezéreljen!

hatos

Független és nyitott ember vagy. Kíváncsi a világra. Nagyon világos elveket követsz, határozott elképzelésed van a világról, az életről és pontosan tudod mit akarsz. A stílus szó nagyon jól definiált az életedben. Veled született kíváncsiságod folyamatosan hajt az ismeretlen felé, mindent fel akarsz fedezni. Imádsz utazni, szerelmes vagy a kalandba, mindig új terveid, céljaid vannak e téren is. Számodra a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy ne egyedül éld meg ezeket. Oszd meg másokkal is boldog pillanataidat, örömeidet! Nagyon fontos, hogy a belőled sugárzó örömből mások is kapjanak, az olyan emberek mint te, akik azért vannak itt, hogy jobb hellyé tegyék ezt a világot.

Forrás:
Fordította: Gini Papp – Illúzió

Gyűjts pontokat és válassz ajándékot!

## Részletek itt ##

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett