Itt vagy most

Válassz egy álomfogót és nézd meg mit üzen rólad! – személyiségteszt

Válassz egy álomfogót és nézd meg mit üzen rólad! – személyiségteszt

Az észak-amerikai indián törzsek, kunyhóik bejáratánál álomfogókat helyeztek el abból a célból, hogy a negatív energiákat felfogják, távol tartsák. Arra is használták, hogy megszűrje álmaikat, és csak a pozitív üzenetű, kinyilatkoztató üzenetek jussanak el hozzájuk.
Ezen túlmenően, bizonyos szempontból felfedi személyiségünk rejtett oldalait is az, amelyik változatához vonzódunk. Válassz tehát egyet és fedezd fel jelentését!

Keresd meg választott álomfogódat, alatta találod az elemzésedet!

egyes

Lojális és őszinte típus vagy. Rendezett, aprólékos, bizonyos esetekben maximalista, de mindenekelőtt nagyon közvetlen. Nem habozol, nyíltan kimondod amit gondolsz, legyen az tanács, kérés vagy igény. Ha azonban mérges és csalódott vagy, nagyon bántó szavakat használsz (magadat is keményen ostorozod olyankor), számodra ebben rejlik a kihívás. Emlékezz, a kemény szavak nagyon nagy erővel bírnak, ugyanakkor erő, hatalom rejlik bennük arra is, hogy építs velük. Lehetőleg ne ragadtasd el magad annyira, a körülményektől függetlenül mindig légy kedves és szeretettel teli. Ez visz előre az életben, és enged utat a bőségnek minden téren.

kettes

Óvatos és barátságos típus vagy. Szeretsz másokkal törődni, gondoskodni róluk. Fejlett intuíciód lehetővé teszi, hogy megérezd a veszélyt, és el is kerüld. Sok időt töltesz a jövőn való elmélkedéssel, egyik legnagyobb vágyad, hogy az ellenőrzésed alatt tartsd. Számodra ez a legnagyobb kihívás, ugyanis sokkal intenzívebben és boldogabban élhetnél, ha rugalmasabb lennél. Ne feledd, a jövő nem más, mint a jelenben végzett dolgaid eredménye. Figyelj jobban arra, mit teszel MA, a pillanatban, így teljesebb mértékben használhatod ki és haladhatsz bizonyossággal a jövő felé. Csodálatos napok várnak ott, hidd el!

hármas

Érzelmes és nagylelkű típus vagy. Figyelmes, és védelmező személyiség. Megvan a képességed ahhoz, hogy rövid idő alatt megbarátkozz idegenekkel is, és az emberek nagyon gyorsan a bizalmukba fogadnak. Hajlamosak nagyon gyorsan eljutni arra a pontra, amikor tanácsokat kérnek tőled, és szeretnék, ha meghallgatnád őket. Olyan ember vagy, aki rendkívüli módon képes felépíteni másokban a hitet és talán túl sokat is adsz magadból. Feladatod éppen ezért annak megtanulása, hogyan fogadj el te is. Ne feledd, megérdemled azt, hogy jól érezd magad a bőrödben! Érezd magad méltónak arra, hogy az élet csodás ajándékokkal árasszon el. Ha hagyod, hogy végre visszakapd a sok jót, amit adtál, és mindezt szeretettel fogadod, akkor meg fogod látni, hogy a rég várt áldás és a bőség beköszönt életedbe.

Gyűjts pontokat és válassz ajándékot!

## Részletek itt ##

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett