Itt vagy most
újhold varázslat november

Újholdvarázslat 2017. január 28. – Adj teret fantáziádnak!

Újholdvarázslat 2017. január 28. – Adj teret fantáziádnak!

Az Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi, ezen a napon százszoros energiák segítenek az új kezdetekben. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön. Az Újholdat követő napok a fejlődés, terjeszkedés, növekedés időszaka.

Mivel most az Újhold a szabadságot és változásokat segítő Vízöntő jegyében köszönt ránk, így különleges új kezdeteket segítő varázslatot javasolok nektek.

vágyfaMár biztosan sokan vagytok, akinek van vágylistája, vágytáblája, most mégis azt javaslom, írjátok újra, fogalmazzátok meg legmerészebb álmaitokat, vigyetek bele egy kis különlegességet.
Pl. rajzolhattok egy fát és annak ágaira tegyétek fel vágyaitokat vagy készíthettek szélcsengőt, amiről lelógatjátok a vágyaitokat. Ez utóbbi talán a legjobb megoldás, mert így a szél energiája folyamatosan mozgásban tartja vágyaitokat.

A vállalkozó szelleműeket tehát arra biztatnám, hogy készítsenek velem együtt egy vágy szélcsengőt.

fehérkövekBármelyik megoldást választjátok, a varázslathoz szükség lesz egy nyugodt helyre, ahol senki nem zavar benneteket, ahol nyugalomban lehettek. Ezenkívül szükség lesz még 3 kék vagy fehér gyertyára vagy mécsesre, és előkészíthettek fehér köveket is, vagy holdkövet. A köveket kör alakban rakjátok majd le. A fehér szín, a holdkő erősíti az Újhold energiáival való kapcsolatteremtést. Szintén segíti a nap energiájához való kapcsolódást, ha ezüst ékszert viseltek, vagy ha türkiz marokkövet használtok.

Nézzünk meg elsőként az egyszerűbb varázslatot, amihez a fent említett nyugodt hely, 3 fehér gyertya vagy mécses mellett, a vágylistátokra lesz szükség. Előre elkészíthetitek egyedi, újfajta vágylistátokat vagy vágytáblátokat az esti varázslathoz. Az előbb ajánlottam, hogy rajzolhattok egy fát, aminek az ágaira helyezzétek el a vágyaitokat. A rajzlapról, pl. egy szalag végéről is lóghatnak külön papírlapokon álmaitok, így mozgásteret adtok a vágyaknak, segítve a különleges megoldások bevonzását. Ha ezt választjátok, akkor a szalagról lógó vágyakat és a rajzolt fát készítsétek elő a nap folyamán és este a varázslat alatt rögzítsétek az ágakra. A rögzítésnél mindig mondjátok ki hangosan a vágyatokat, így a levegő energiája is segítőtök lesz.

szelcsegoKövetkezzen a másik varázslat:
Akinek lehetősége van, szerezhet egy fűzfaágat, ugyanis a fűzfa a Hold kívánságfája, egyetlen ága is képes segíteni vágyaitok megvalósulását. Az ág lesz a szélcsengő tartója, amire a vágyakat fogjuk fellógatni. Az ág mellett szükség lesz még fehér, ezüst, vagy világoskék szalagokra is. Annyi szalagot készítsetek elő, ahány kívánságotok van most éppen. Napközben írjátok fel külön lapokra a vágyakat és fűzzétek rá a szalagokra. Az esti varázslat alatt aggassátok fel majd ezeket a papírlapokat a fűzfaágra. A vágyakat ennél a megoldásnál is hangosan mondjátok ki, miközben felakasztjátok a fa ágára. Ez a szertartás segít abban, hogy vágyaitok azonnali meghallgattatásra kerüljenek.

 

fehérgyertyaAmikor végeztetek az előkészületekkel:
Vonuljatok el egy csendes szobába, ahol senki nem zavar benneteket. Jó, ha előtte végeztek egy kis tértisztítást, akár gyertyával, akár füstölővel. A gyertyákat háromszög alakban rakjátok ki, és rakjátok közé a faágat.
A varázslat előtt mindenképpen csendesüljetek el, nyugtassátok meg elméteket minden negatív gondolattól, érzéstől, csakis a nyugalom és a szeretet dolgozzon bennetek.

Üljetek le kényelmesen, és várjátok meg, amíg teljesen ellazultok, és lecsendesedik az elmétek is. Gondolatban, vagy hangosan köszönjétek meg az Angyaloknak, hogy segítségetekre vannak vágyaitok megvalósításában. Hívjátok segítségül Őrangyalotokat és kérjétek arra, szólítson az estéhez segítő Angyalokat. Köszönjétek meg nekik, hogy veletek vannak és közvetítik kéréseiteket az Univerzum felé.

hanielEzután gyújtsátok meg a gyertyákat és lógassátok fel vágyaitokat rajzolt vágyfátokra vagy a fűzfaágra. Minden vágyatokat mondjátok ki hangosan, miközben rögzítitek az ágra, vagy a rajzra, és mondjatok köszönetet azért, hogy a vágyaitok megvalósultak.

Ezután már nincs más dolgotok, mint gondolatban látni magatokat, boldogan és bőségben élni. Maradjatok még ebben a nyugodt, szeretetteljes állapotban és adjátok át magatokat az Újhold teremtő energiáinak.

A szélcsengőtöket akasszátok fel egy jól látható helyre, ahol sűrűn ránéztek. A vágyakat ápolgatni, szeretettel táplálni kell ahhoz, hogy „termést” hozzon.

 

Csodákat teremtő napokat kívánok Mindenkinek!

Szerző: Dudás Mária

Forrás:

Gyűjts pontokat és válts be őket értékes ajándékokra! | Pontszerzési lehetőségek | Választható ajándékok

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett