Itt vagy most
horoszkop 2018 Asztrológia Egyéb Ezotéria 

Újholdvarázslat 2016. október 30. – Varázsvíz a belső átalakulásért!

Újholdvarázslat 2016. október 30. – Varázsvíz a belső átalakulásért!

tündérAz Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi, ezen a napon százszoros energiák segítenek az új kezdetekben. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön. Az Újholdat követő napok a fejlődés, terjeszkedés, növekedés időszaka.

Mivel a mostani Újhold a mágikus Skorpió jegyében köszönt ránk ezért a víz energiájának segítségét vesszük igénybe varázslatunknál. Nem szoktam pontos időpontot javasolni a varázslatra, de most kivételesen mégis megteszem. Annyira adja magát ez az időpont, hogy muszáj megosztanom veletek. Tehát aki nem álmos, az október 30-án este 10 körül végezze el a varázslatot, akkor olyan energiák egyesülnek, amik ténylegesen mágikussá teszik a pillanatot.
Ezt a varázslatot nem csak Újhold napján végezhetitek el, nagyobb a hatása, ha az elkövetkező 2 hétben minden reggeleteket ezzel kezditek. Ne izguljatok, nem lesz bonyolult, és minimális előkészületet igényel.
Arra azonban figyeljetek, hogy a jelen időszak a belső átalakulást, a testi-lelki egészség megteremtését segíti, ezért a vágylistátokon ezzel kapcsolatos célok szerepeljenek.

vízElőször is el kell készíteni egy vágypoharat, amiből majd megisszátok a vágyaitokkal energetizált varázsvizet.
Legjobb, ha ezek most olyan tulajdonságok, amiket szeretnétek birtokolni, amik segítenek elérni a céljaitokat. Az energetizált víz segítségetekre lesz abban, hogy a változást hozó energiák rezgése feltöltse sejtjeiteket. Ha magasabb rezgésű vizet szeretnétek készíteni magatoknak, akkor a hálát és a szeretetet is programozzátok bele, e kettőnek együtt hatalmas ereje van.

A vágypohár elkészítése többféleképpen történhet. Először is vegyetek elő egy egyszerű üvegpoharat, akkorát, amiből egyszerre meg tudjátok a benne lévő vizet inni. A vágy beteljesülése és a pohár nagysága között nincs összefüggés, tehát ugyanúgy hatékony tud lenni egy 1dl-es pohár, mint a félliteres.

Következő lépés, válasszátok ki, amelyik nektek szimpatikus:
varazsviz1. Írjátok rá a vágyaitokat vagy a kívánt képességeket egy alkoholos filccel a pohárra. Figyeljetek oda, hogy most olyan vágyakat írjatok rá, ami belső átalakulásotokat, önbizalmatokat és egészségeteket támogatja. Ezek a szavak jelen időben legyenek, mintha már birtokolnátok ezeket a képességeket. tehát pl.: határozott vagyok, bátor vagyok, bármire képes vagyok…. Segítségül olvassátok el az Újholdról készült írásomat, ott pontosan leírom, hogy milyen vágyak tudnak most megvalósulni.
2. Írjátok fel kis papírdarabokra külön-külön a vágyaitokat és ragasszátok rá a pohárra.
3. Írjátok meg a szokásos vágylistát és rakjátok a poharatok alá, a listán szereplő vágyak rezgését fogja átvenni a víz.

HoldoltárHa elkészültetek, akkor a szokásos módon csendesedjetek el. Keressetek egy nyugodt helyet, gyújtsatok meg egy gyertyát, és hallgassatok kellemes relaxációs zenét. Ha van Holdoltáratok, akkor ott végezzétek el a varázslatot, de nem kell aggódnotok, mert enélkül is működni fog a varázsvizetek.

Töltsétek fel poharatokat vízzel, és hagyjátok, hogy a víz átvegye vágyaitok rezgését. Gondolatban lássátok, ahogy az vágyaitok feloldódnak, eggyé válnak a vízzel, és lássátok azt is amikor megisszátok, ti magatok is eggyé váltok velük. A víz, amit megisztok, átjárva testetek minden porcikáját, energiája kiáradva belőletek, bevonzza életetekbe a lehetőségeket.

Ha már úgy érzitek kellően lecsendesült elmétek, a szeretet és hála van jelen bennetek, akkor fogjátok kezetekbe a poharat és mielőtt megisszátok a vizet, mondjátok ki hangosan is a vágyakat, amit szeretnétek programozni a vízbe.
Ezután, ha akarjátok fel is keverhetitek a vizet, ez felerősíti a rezgéseit. Most már nincs más dolgotok, csukjátok be a szemeteket és igyátok meg az varázsvizet. Élvezzétek ahogy eggyé váltok a víz varázslatos energiájával.
Ha végeztetek üljetek még egy kicsit csendben és adjátok át magatokat a hála és a szeretet érzésének.

Képtalálat a következőre: „drinking water after waking up”A varázslatot az elkövetkező két hétben folytathatjátok, így téve hatékonnyá teremtő munkátokat. Kezdjetek úgy minden reggelt, hogy ebből a pohárból vágyaitokkal energetizált varázsvizet isztok. A vízzel teli poharat készítsétek minden este az ágyatok mellé, és ahogy kinyitjátok a szemeteket, az legyen az első, hogy elhatározzátok, csodaszép napotok lesz, és a víz, amit megisztok, segít abban, hogy vágyaitok valósággá váljanak az életetekben.

Varázslatos napokat kívánok Mindenkinek!

Szerző: Dudás Mária

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

error: A tartalmak másolása nem megengedett