Itt vagy most
ujhold merleg csillagjegy oktober

Újhold a Mérleg jegyében! Ilyen hatással lesz ez a csillagjegyekre!

Újhold a Mérleg jegyében! Ilyen hatással lesz ez a csillagjegyekre!

ujhold merleg csillagjegy oktober

Október 9-én Újhold alakult a Mérleg jegyében, amelyet a szerelem, az érzelmek bolygója, a Vénusz irányít. Most lássuk, hogy milyen hatással lesz ez a csillagjegyekre.

A Mérlegek, Vízöntők és Ikrek számára adva lesz a lehetőség, hogy megtalálják önmagukban mindazokat az értékeket, amik jobbá teszik az életüket. Az Újhold segít nekik abban, hogy megoldást találjanak a párkapcsolati problémáikra, de ez érvényes ugyanúgy a baráti, vagy családi viszonyokra is.

A Bikák, a Szüzek és a Bakok olyan lehetőséggel találják szembe magukat, amelyeket ha kihasználnak, jobban megtalálják majd a saját útjukat az életben, előrelépést érhetnek el a szakmájukban, karrierjükben.

A Rákoknak, Halaknak és Skorpióknak törekedniük kell arra, hogy visszaszorítsák a lobbanékonyságukat, és inkább a nyugalomra, az odafigyelésre összpontosítanak. A türelem sok esetben mindennél célravezetőbb.

A Kosok, Nyilasok és Oroszlánok most elsősorban a baráti társaságukban találják meg az egyensúlyt, a megértést, és nem a családjuk körében. Az Újhold hatására a generációk közötti nézetkülönbségek felerősödhetnek, amelyek komoly konfliktusok kirobbanását eredményezhetik.

Forrás:

  • Napi Tarot Üzenet 12.09
    by admin on 2018-12-09 at 05:06

    “Te egy sebet hordozol magadban. Az egóval egész lényed egy nagy sebbé válik. És te mindenhová magaddal cipeled ezt a sebet. Senki nem akar téged megbántani; ne gondold, hogy az emberek csak arra várnak, hogy […]

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett