Itt vagy most

Tudd meg, hogy a csillagjegyed szerint, melyik őrangyal vigyáz rád!

Nyilas – Adnachiel

Ez az őrangyal a szeretet erejét képviseli. Segít neked abban, hogy valóra válthasd a legnagyobb álmaid, megmutatja a legjobb utat ahhoz, hogy a kívánságaid teljesülhessenek. Irányítja azt a szellemi utazásod, amely a lelki fejlődést szolgálja. Közelebb kerülhetsz a belső énedhez, és jobban rá tudsz hangolódni a jövőbeli feladataidra.

Bak – Hanael

Az isteni kinyilatkoztatás angyala vigyáz rád. Mivel egy eléggé materialista személy vagy, Hanael egy kicsit közelebb visz a spirituális, lelki dolgokhoz. Segít a lelkednek megtalálni a fényt, és hogy a konkrét cselekvő éned a láthatatlan világgal is fel tudja venni a kapcsolatot.

Vízöntő – Gabriel

Az igazság angyala van veled mindig. Erőt ad ahhoz, hogy minden körülmények között ki tudj állni az igazad mellett, és őszintén közvetíts az emberek felé. A gondolkodás felerősítése a közösség hasznára szolgáló egyén fejlesztése a feladata. Gabriel az Úr hírnöke, aki intuíciók és kinyilatkoztatások által áll kapcsolatban a Vízöntővel.

Halak – Barakiel

A hit angyala, amely azzal a képességgel ruház fel, hogy különbséget tudsz tenni a tudás és a hit között. Ez az egyik legnagyobb spirituális kihívás az életedben. Barakiel segít abban, hogy hallgass az intuíciódra, és hogy tudd, hogy a hit segítségével hegyeket mozgathatsz meg a legnehezebb pillanatokban is akár.

Forrás:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett