Itt vagy most

Tudd meg, hogy a csillagjegyed szerint, melyik őrangyal vigyáz rád!

Oroszlán – Verchiel

Az ellenőrzött hatalom őrangyala. Az Oroszlánok esetében nagy szükség van rá, mert az olyan ember, aki nem megfelelően használja a hatalmát, nagy kárt tehet másokban. Ez az angyal a Nap intelligenciájával áll kapcsolatban, és így könnyen kordában tudja tartani a csapongó, sokszor túlságosan nagy egódat.

Szűz – Hamaliel

Az erényt kapod ajándékba Hamaliel őrangyaltól. Ez nagyon fontos, mert enélkül a tulajdonság nélkül túlságosan kritikus és analitikus lennél másokkal szemben. Nincs szüksége az embereknek arra, hogy valaki állandóan megmondja nekik, hogy miben tévednek, vagy mit kellene másképp tenniük. Hamaliel segít abban, hogy könnyebben viseld a stresszt a legnehezebb időszakokban is.

Mérleg – Zuriel

A konstruktív vágyak angyala. Segít abban, hogy kordában tudd tartani életedben a romboló vágyakat, fenn tudd tartani a harmóniát és az egyensúlyt. Erősíti a művészi hajlamaidat, az esztétikai érzékedet és a társadalmi problémák iránti fogékonyságod, annak érdekében, hogy a saját belső harmóniád könnyebben meg tudd tartani.

Skorpió – Barbiel

Az átalakulás angyala segít abban, hogy a mélyről jövő spirituális érdeklődésed meg tudd nyitni, és ki tudj bontakozni lelki szinten. Lehetővé teszi számodra például az angyalokkal való beszélgetést, és a felsőbb erőkhöz való kapcsolódást, ezzel segíti a fejlődésed.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett