Itt vagy most

Tudd meg, hogy a csillagjegyed szerint, melyik őrangyal vigyáz rád!

Tudd meg, hogy a csillagjegyed szerint, melyik őrangyal vigyáz rád!

Életünk minden pillanatát őrangyalok vigyázzák. Akár hiszünk bennük, akár nem, ők akkor is ott vannak, és a megfelelő irányba igazítják az utunkat. Ha eléggé figyelmesek vagyunk, akkor olyan jelzéseket tapasztalhatunk meg, amelyekből tudni fogjuk, hogy valaki vigyáz ránk.

Kos – Malchidiel

A bátorság angyala vigyáz rád, segít átlendülni a legnehezebb akadályokon is. Erős akarattal és lelki erővel ruház fel, így bátran kiállod az életed próbatételeit. Minden erőfeszítésedet támogatja, erőt ad ahhoz, hogy belefogj a legmerészebb ötleteidbe is, még akkor is, ha nem biztos, hogy az a te utad.

Bika – Aszmodel

A türelem angyala vigyáz rád, anyagi és spirituális vágyaidat is támogatja, és elegendő hitet ad ahhoz, hogy ne add fel a törekvéseidet. Ő segít abban, hogy következetes lehess az életben, ne kapkodj, hanem kitartóan haladj a céljaid felé.

Ikrek – Ambriel

A tiszta gondolatok angyala. Segítségével el tudod kerülni a káros, negatív gondolatokat, az ítélkezést, a kritizálást. Olyan megoldásokat tudsz találni, amelyekkel senkit sem sértesz meg, nem akadályozol, és nem használsz ki senkit. Fejlett kommunikációs készségedet pozitív célok elérése érdekében használod fel. Segít az istenséggel való akadálymentes kommunikációban.

Rák – Muriel

Érzelmi támogatást nyújt a legnehezebb időszakokban, mivel hajlamos vagy elveszni néha az erőteljes érzelmi zűrzavarban, depressziós hangulatban, lelki káoszban. Segít, hogy egy olyan érzelmi légkört tudj létrehozni önmagad számára, amelyet mindig biztonságosnak érezhetsz.

Gyűjts pontokat és válassz ajándékot!

## Részletek itt ##

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett