Itt vagy most
szerelmi horoszkóp

Top 5 szerelmi horoszkóp 2019 decemberében!

Top 5 szerelmi horoszkóp 2019 decemberében!

A decemberi hónap 5 csillagjegy életébe elhozza az igaz szerelem varázsát. Máris mondjuk, hogy kik a szerencsések.

1. Vízöntő

Szuper lesz a december, ha Vízöntő vagy. Intenzív érzelmekre, szenvedélyre számíthatsz, főként december 7-e után egészen 19-ig. Ez a nagy fokú érzelmi kitörés a Mars és Vénusz hatásának tudható be. Decemberben a pozitív energiák fognak körbevenni, a szerelem is felerősödik, illetve ha szingli vagy, beköszönt az életedbe. A szeretteiddel javulni fog a kommunikáció. Az egyedülállók is vonzónak, életvidámnak érzik magukat.

2. Oroszlán

A Nap, amely az Oroszlán “bolygója”, felerősíti az életedben a szerelem, az érzelmek, a szenvedélyek, a boldogság erős vágyát. A Vénusz az érzékiség energiáit, a Mars a vonzalom energiát árasztja feléd, így életed megtelik lelki melegséggel, szerelmi életed pedig felfokozódik, különleges pillanatoknak örülhetsz a pároddal. Ha szingli vagy, gyorsan találsz majd valakit magadnak, akivel akár le is tudod élni az életedet, azonban légy óvatos a gyomrodban lévő pillangókkal.

3. Kos

Ha Kos vagy, készülj fel egy csodás hónapra, amikor rengeteg örömteli pillanatban lesz részed, a szerelmeddel még jobban egymásra találtok, de a baráti körödben is minden fantasztikusan alakul. Nyugodttá, érzelmesé, vonzóvá válsz decemberben, és úgy érzed majd magad, mint aki újjászületett. Most kipróbálhatsz valami teljesen újat az életedben, amelybe a párodat is bevonhatod, ezzel felerősítve a köztetek lévő szerelem energiáit.

Decemberi horoszkóp: Meglepetésekben és változásokban nem lesz hiány ebben a hónapban!

4. Mérleg

Sok pozitívumra számíthatsz a decemberi hónapban, ha Mérleg csillagjegyű vagy. A Mars hatására bátorrá válsz, a Vénusz hatására meg érzelmessé, ami a párkapcsolatodnak nagyon jót fog tenni. A szexualitás ismét terítékre kerül az életedben, ezért romantikus időszakok fognak beköszönteni nálad. Ha egyedülálló vagy, fel a fejjel, decemberben nagy az esélye, hogy rátalálj az igazira, csak légy szabad.

5. Ikrek

A Nap-Szaturnusz hatására a szerelem lángja ismét feltámadnak, és pároddal újra felfedezitek ezen csodás érzés különleges világát. Fontos döntéseket kell hoznod az év utolsó hónapjában, de életed harmonikus és kiegyensúlyozott lesz. A szerelmeddel még erősebb lesz a viszonyod, és sok szép pillanatban is részed lesz.

Ha nincs senkid még, ne szomorkodj, mert hamarosan elfogja rabolni valaki a szíved, hosszú évekre.

Forrás:

Iratkozz fel ingyenes útmutatásainkra!

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett