Itt vagy most
telihold varázslat 2017szeptembe Asztrológia Egyéb Ezotéria 

Telihold varázslat 2017. január 12.– Lelki és kapcsolati megtisztulás a változásokért

Telihold varázslat 2017. január 12.– Lelki és kapcsolati megtisztulás a változásokért

Január 12-én az év első Teliholdja lesz az érzékeny Rák jegyében. Nehéz energiákkal érkezik el hozzánk, ennek részleteiről olvashattok Teliholdas írásomban.
A Telihold napján százszorosan hatnak az energiák, ezért most arra biztatlak benneteket, végezzétek el velem este a Telihold varázslatot. Hívjuk segítségül a teljes fényében pompázó Hold, a Víz és a Tűz energiáját ahhoz, hogy megszabaduljunk a felesleges lelki terhektől!

HoldoltárA varázslathoz szükségetek lesz: egy fehér vagy ezüst színű gyertyára, és erősíthetitek a Hold segítő energiáit ezüst ékszer viselésével. Szintén segítséget kaphattok, ha az ásványok közül holdkövet, hegyikristályt és aventurin-t viseltek vagy marokkövet tartotok magatoknál.
A varázslatot mindenki elvégezheti, nincs másra szükség hozzá, csak egy nyugodt helyre, elcsendesedésre és arra, hogy megírjátok saját érzelmi elengedős leveleteket.

 

Hogyan végezzétek el a szertartást?

Első lépésként keressetek magatoknak egy nyugodt helyet, ahol senki nem zavar meg benneteket. Ezután gyújtsatok gyertyát, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Hívhattok angyali segítőket is a szertartáshoz. Az Angyalok mindig szívesen támogatnak, amint megkéritek Őket. Hívjátok Őrangyalotokat, aki mindig vigyáz rátok, Hániel Arkangyalt aki segít a Hold energiáira hangolódni, Mihály Arkangyalt, aki megvéd benneteket, és segíti megtisztulásotokat és Rafael Arkangyalt aki lelki és testi gyógyulásotokban segít benneteket. Egy külön tálkába pedig készítsetek vizet is.

írásHa úgy érzitek felkészültetek, és nyitottak vagytok a Hold segítő energiájára, akkor fogjatok neki a levélírásnak.
Ez most egy olyan különleges levél lesz, amibe minden fájdalmatokat, dühötöket, kiírhatjátok magatokból, amit eddig őrizgettetek és újra és újra fájdalmat okoztak nektek. Ez egy olyan varázslatos levél, amibe mindent bele lehet írni, amit nem mondtatok ki a másik ember felé, amivel mérgezitek magatokat. Szánjatok rá időt, és minden kerüljön rá arra a papírlapra, mindaz a lelki teher, amitől végre meg szeretnétek szabadulni.

listaégetésHa elkészültetek, akkor fogjátok meg a papírlapot, és égessétek el. Miközben ég gondolatban mondjátok ezt:

„Megbocsátok magamnak és másoknak, és elengedem a helyzettel kapcsolatos minden érzésemet. A továbbiakban nem adok energiát ennek a szituációnak, elengedem egyszer is mindenkorra.”

Mivel a Hold vizes jegyben áll, ezért a hamut adjátok át a víz energiájának, öntsétek a vízzel teli tálkába. Majd ezután a vízzel egyesült hamut öntsétek ki.

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, mert akkor tudjátok valóban eltüntetni, ha már semmilyen érzés nem kapcsolódik hozzá.

 

Varázslatos estét és sikeres elengedést kívánok mindenkinek!

Szerző: Dudás Mária

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett