Itt vagy most
telihold december 14 Asztrológia Egyéb Ezotéria 

Telihold Tűz szertartás 2016. december 14.– Évzáró lelki megtisztulás a gyökeres változásokért

Telihold Tűz szertartás 2016. december 14.– Évzáró lelki megtisztulás a gyökeres változásokért

teliholdvarázslat1December 14-én lesz az év utolsó Teliholdja. Telihold napján százszorosan hatnak az energiák, ezért most arra biztatlak benneteket, végezzétek el velem a Tűz szertartást. Hívjuk holnap segítségül a Hold, a Tűz és a Levegő energiáját ahhoz, hogy megszabaduljunk a felesleges lelki terhektől! A részletekért kattintsatok ide!

A varázslathoz szükségetek lesz: egy fehér színű gyertyára, és erősíthetitek a Hold segítő energiáit ezüst színnel, vagy ezüst ékszer viselésével. Szintén segítséget kaphattok, ha az ásványok közül holdkövet, hegyikristályt és tigrisszemet viseltek vagy marokkövet tartotok magatoknál. Ha készítettetek Holdoltárt magatoknak, akkor a szertartást ott végezzétek el.

A Tűz szertartást mindenki elvégezheti, nincs másra szükség hozzá, csak egy nyugodt helyre, elcsendesedésre és a belső hitetekre, arra, hogy bíztok magatokban.

hanielHogyan végezzétek el holnap a szertartást?
Először gyújtsatok gyertyát, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Hívhattok segítőket is a szertartáshoz. Az Angyalok mindig szívesen támogatnak, amint megkéritek Őket. Hívjátok Őrangyalotokat, aki mindig vigyáz rátok, Hániel Arkangyalt aki segít a Hold energiáira hangolódni, Mihály Arkangyalt, aki megvéd benneteket, és segíti megtisztulásotokat és Rafael Arkangyalt aki lelki és testi gyógyulásotokban segít benneteket.

 

Ha felkészültetek, akkor írjátok össze mindazt, amit szeretnétek elengedni. Ezek lehetnek negatív érzések, félelmek, gyermekkori, családi minták vagy korlátozó helyzet, kapcsolat. Most minden egyes tételt külön papírkára írjatok fel. Ha kész vagytok, akkor kezdődhet a Tűz szertartás!

Fogjátok meg az egyik papírlapot, és mondjátok ki hangosan:
„Elengedem a ……….(mondjátok ki hangosan a papíron szereplő tételt)…………….
Köszönöm, hogy a bennem lévő belső bölcsesség, a Telihold támogató energiája, a Tűz és a Levegő segítségével, megtisztultam ettől az energiától létezésem minden szintjén, alfától omegáig, omegától alfáig! Köszönöm!”

listaégetésHa ezt megtettétek, akkor égessétek el a papírlapot, és érezzétek, ahogy véglegesen távozik az életetekből ez a negatív érzés vagy hátráltató beidegződés, gyermekkori minta.
Majd ismételjétek meg a varázslatot minden papírlappal, egyenként.

 

telihold_varazslat2Mivel a Telihold levegős jegyben köszönt ránk, ezért a hamut egyszerűen bízzátok rá a szélre, vagy csak szórjátok szét. Utána álljatok meg egy pillanatra, csukjátok be a szemeteket és vegyetek 3 mély lélegzetet. A levegő beszívásánál érezzétek, hogy a tisztító friss levegő átjárja minden porcikátokat, minden maradék görcsösséget, negatív érzést kitisztít belőletek, amikor kifújjátok a levegővel együtt ezeket a hátráltató energiákat. Mindezt tegyétek szeretettel, ne legyen harag a szívetekben!

Az elengedést is mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, mert akkor tudjátok valóban eltüntetni, ha már semmilyen érzés nem kapcsolódik hozzá.

Varázslatos estét és sikeres elengedést kívánok mindenkinek!

Szerző: Dudás Mária

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett