Itt vagy most
atlantiszi horoszkóp Asztrológia Atlantiszi horoszkóp Egyéb Ezotéria Horoszkóp 

Tárd fel valódi énedet az ősi Atlantiszi horoszkóp segítségével

Tárd fel valódi énedet az ősi Atlantiszi horoszkóp segítségével

Az atlantiszi horoszkóp lehetőséget nyújt arra, hogy az ősi atlantiszi tudás által, havi jegyekben tükrözve megismerd saját atlantiszi horoszkópodat, és azt a fajta belső énedet, amely még magad előtt is rejtve van. Tárd fel a lelked legmélyén megbújó ősi tudást, amit az atlantisziak hagytak örökül számodra, és azokat a képességeket, amelyeket eddig nem ismertél fel magadban!

Tündér

Szimbóluma, ember szitakötőszárnyakkal. Az ősi nyugati népeknél a víz a szitakötőkhöz, ezáltal a tündérekhez kapcsolódott, amely egyben a lelket is jelentette. Uralkodó bolygója a Szaturnusz, amely a karma bolygója, de hatással van rá az Uránusz is, amely pedig a reformokért, újításokért felelős. Egyszerre vagy tehát kissé konzervatív és olykor merev, és egyszerre újító forradalmár, akinek mindene a szabadság és az egyenlőség. Vonzódsz a tudományokhoz, és mindenféle olyan területen szívesen mozogsz, amely a médiával kapcsolatos. Ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez, céljaidat kivétel nélkül mindig eléred.

Sellő

Az atlantiszi horoszkóp második jegyének szimbóluma hagyományosan két lényből tevődik össze, félig delfin, félig humán lény. Ez az emberek kettős természetét képviseli, a fizikai testet és az érzékeken túli világot. Olykor ez a kettős erő bizonytalanná és kétkedővé tehet téged, mivel egyszerre mozdulnál el mindkét irányba. Uralkodó bolygód a Jupiter, amely az emberszeretetben és segíteni akarásban van rád hatással. De a Neptunusz is hat rád, amely abban nyilvánul meg, hogy nem mindig nézel szembe a problémákkal, hajlamos vagy kitérni előlük. Netán olykor kissé ködösítesz, ha a véleményed kérik ki valamiről.

Unikornis

A tavasz első állatövi jegye. Az Unikornis jegy, uralkodó bolygója a Mars, szimbóluma általában fehér ló, amely homlokán csavart szarvat visel. Erős férfias és tüzes energiák jellemzőek rá. Így emiatt sokszor lehetsz kissé erőszakos, kissé akarnok, egyfajta bájos zsarnok, aki nem mindig hallgatja meg a másik ember véleményét. Ugyanakkor szeretteidért bármire képes vagy, vértanú módjára áldozod fel magad egy képzeletbeli oltáron másokért. Mindig mindenben egyfajta önmegmérettetést látsz, amiből nem is akarsz kihátrálni. Mindennek elébe mész, nem fogsz várni senkire és semmire, amit ma megtehetsz, azt te meg is teszed.

Griff

Szimbóluma a griffmadár, amely oroszlántestű, mellső lábai és feje pedig sas, testén sas szárnyakkal. Ez a jegy a gyermekkor és serdülőkor kezdetének szimbóluma. Amennyiben ebbe a jegybe tartozol, valószínűleg többre becsülöd az érzelmeket, mint a józanságot és hideg realitást. Ugyanakkor mindig törekszel arra, hogy anyagi biztonságot teremts magadnak és a családodnak. Nyugodt vagy, higgadt és kitartó. Mindennek utána jársz, mindent szeretsz megtapintani, megízlelni, megcsodálni. Mindent befogadni, és átélni, ez a Griff lényege. Sajnos hajlamos vagy tartani a változástól, és kissé belemerevedni rossz szokásokba is, nehezen nyitsz az új felé.

Angyal

Jegye a dualitás, vagyis a kettősség szimbóluma, mivel humán lényt jelenít meg madár szárnyakkal. uralkodó bolygója a Merkúr. Az Angyal jegy az emberben az egyetemes tudásvágyat, a kielégíthetetlen megismerési és kutatási ösztönt jelenti meg. Emiatt kifejezetten vándorló természetű vagy, örökösen az új dolgok után kutatsz. Olvasottságod és tájékozottságod a világ dolgairól, lenyűgöző. Társaságokban közkedvelt ember vagy. Egyfajta perpetuum mobile vagy, fáradhatatlan típus. Korán kelsz, és este egészen biztosan aktív vagy még. Szeretsz egzotikus tájakat, új kultúrákat megismerni, pezsegsz, mindig üde és friss vagy.

Delfin bába

A Delfin bába jegye a szárnyas delfin. A Delfin bába eleme a víz. Ennek hatására a Delfin bába ember érzékenysége a lelki rezdülések felfogására utolérhetetlen. Uralkodója, a Hold pedig erős befolyásolhatóságot és örökös változási, változtatási kényszert idéz elő benne. Passzív vagy és rendkívül diplomatikus. Ha valaki nem rokonszenves a számodra, azzal szemben bizonytalanná válsz és hajlamos vagy elzárkózni tőle. Remek intuícióid vannak, amelyeket kiválóan tudsz alkalmazni olyan helyzetekben, amikor a racionalitás már csődöt mond. Munkádban szolgálatkész vagy, a családoddal, szeretteiddel szemben pedig rendkívül odaadó.

Akapella

Szimbóluma a misztikus szárnyas óriás tigris. Az Akappella tigris uralkodik az állatok felett, az Akappella tigris jegyű ember pedig uralkodik saját magán és rajtunk is. Ha ebbe a jegybe tartozol, akkor veled nagyon óvatosan kell bánni, hiszen rendkívül büszke vagy és hiú. Akkor vagy igazán elégedett, ha munkádhoz érzelmileg is kötődhetsz. Alapjában véve ott nyújtod a legjobb teljesítményt, ahol kihasználhatod a kreativitásod és szervezőkészséged. Téged sohasem kell bátorítani, nagyon is tudod, hogy mit kell tenned céljaid eléréséért. Ha fontos a számodra valami, akkor azért kész vagy áldozatokra, és kemény, kitartó munkára is.

Szfinx

Szimbóluma a mágikus emberfejű és oroszlán testű Szfinx, mely a Krux csillagrendszerből származik. Jegye az oroszlántestű humán fejű macskalény. A Szfinx jegy, uralkodó bolygója a Vénusz, aki a mitológiában a szépség és a szerelem istennője. Ebből kiindulva különösen vonzódsz a szép dolgokhoz és a művészetekhez. Szeretsz a saját magad útján járni, és nehezen tűrsz meg magad fölött bárkit. Igazságérzeted rendkívül fejlett, a dolgokat mindig több oldalról is megvizsgálod. Minden kényelmes és kellemes elfoglaltság, mely kapcsolódik a szépséghez, a művészethez megfelelő számodra, úgymint, festés, írás, színház.

Pegazus

Szimbóluma a mágikus szárnyas ló, amely a Föld testvérbolygójáról, a Nibururól származik, s melyet valaha a nefilimek – aranytollas kígyónemzetség – hurcoltak be a Földre. Uralkodó bolygója a Merkúr. Eleme ugyan a föld, de bolygója, a Merkúr szárnyakat adott neki. Így képes vagy elrugaszkodni a háromdimenziós „valóságtól”, s fel tudsz emelkedni valódi otthonodba, a magasabb szférákba. Rendkívül jó a humorérzéked, és sokszor a véresen komoly dolgokat is képes vagy humorral kezelni, nem venni túl komolyan a nehézségeket. Igen sokáig megőrzöd testi és szellemi frissességedet, amely a szerelem terén is jellemző rád.

Főnix

Szimbóluma a mágikus tüzes tollú madár, melyet valaha a nefilimek – aranytollas kígyónemzetség – hurcoltak be a Föld testvérbolygójáról a Nibururól. A Plútó jelképezi a születés-halál, valamint a folytonos megújulás örök körforgását. Van benned valamiféle mélyreható, kirobbanó erő, képes vagy erőre kapni százszor is, mint a hamvaiból feltámadó Főnix. Hajt a titokzatos dolgok megismerésének vágya, újból és újból megméretteted, keresed önmagad. Belülről inspirál valami, hogy a dolgok mélyére nézz, s a véges mögött keresd a végtelent, a lét titkát. Kifejezetten vonzódsz a spirituális dolgokhoz, a misztikumhoz a mindennapi életben is.

Sárkány

A Sárkány szimbóluma egy szárnyakkal rendelkező gyíklény – amely utal a jegy természetére. A Sárkánynak megfelelően, nemcsak a szellemen túli vonz téged, hanem a földi élet örömei, kényelme is. Uralkodó bolygója ennek a jegynek a Jupiter, mely hangsúlyozza a szétterjedésre való képességét. Ebből fakadóan mindig kész vagy ismereteid bővítésére, látóköröd kiszélesítésére, tapasztalatok szerzésére. Optimista és emberszerető vagy, akinek alaptermészetéhez tartoznak a túlzások. Meggyőződésed, hogy amit teszel és gondolsz, az úgy helyes, jó és ésszerű. Ezért szívesen beszélsz bármiről, imádsz véleményt formálni.

Égi Bálna

Jegye a szíriusziak nagy tanítómestere, a mágikus Égi Bálna, ki az Űr kietlen sötétjében járva, már mindent látott a Mindenségből és ezt a mindentudást átadta gyermekeinek, a kék delfin nemzetségének. Uralkodó bolygója a Szaturnusz, jelképezi a karmát, vagyis, hogy minden tettnek megvan a gyümölcse. Emiatt mindenért meg kell küzdened keményen, de csak így vagy képes fejlődésre. Mások sokszor pesszimistának tartanak téged, de ez inkább csupán egyfajta védekezés nálad, hogy kellemesen csalódj. A mitológiában Szaturnusz volt az Idő istene, így az időbeosztás is nagyon fontos a számodra, mindent precízen megtervezel.

Szerző: Szalontai Tünde

Forrás:

Related posts

One thought on “Tárd fel valódi énedet az ősi Atlantiszi horoszkóp segítségével

  1. Veca

    Üdvözlet, nem látom a dátumokat hozzárendelve.

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett