Itt vagy most
benned mit szeretnek horoszkóp

Szerelmi horoszkóp szeptemberre – jólétből és bőségből nem lesz hiány!

Nyilas: titkos viszonyra vágysz

Nyilasként mindig tisztán érzed, hogy mire van szükséged, ám a Vénusz most misztikusságot és titokzatosságot tartogat számodra. Egyszer csak azon veszed észre magad, hogy valami izgalmasra vágysz. Hagyd, hogy magával sodorjon ez a vágy, de ne felejts el józan fejjel gondolkodni.

Bak: új emberekkel ismerkedsz meg

A Vénusz a kapcsolataidat és a másokkal való viszonyaidat alakítja. Rengeteg új esemény vár rád, ahol új, ismeretlen emberekkel köthetsz barátságot. Hidd el, ebben az időszakban egy ilyen eseményt sem akarsz majd kihagyni, mert bárhol összefuthatsz egy olyan személlyel, aki valamilyen oknál fogva magával ragad.

Vízöntő: a karriered szerelmese leszel

Ne fogd fel ezt negatívumként! Végre, hogy a karriered felfele ível, és végre, hogy benned is születik annyi ambíció, hogy menetelj tovább. A Vénusz olyan karizmával ruház fel, amit könnyedén kamatoztathatsz munkád során, csak végezd feladataidat teljes erőbedobással.

Halak: szélesedik a látóköröd

A szerelem bolygója az ismeretlen felé taszít téged, kedves Halak. Szeptemberben erős késztetést érzel arra, hogy új dolgokat próbálj ki, idegen helyeket fedezz fel és minél többet utazz. Ha a nyáron nem sikerült a nyaralás, akkor ez az időszak tökéletes lehet egy utazásra, ahol más környezettel, más kultúrával és más emberekkel ismerkedhetsz meg.

Forrás:

Iratkozz fel ingyenes útmutatásainkra!

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett