Itt vagy most
benned mit szeretnek horoszkóp

Szerelmi horoszkóp szeptemberre – jólétből és bőségből nem lesz hiány!

Oroszlán: minőségi időt tölthetsz a szeretteiddel

Szeptember 9-e környékén a Vénusz arra ösztökél, hogy minél több időt tölts szeretteiddel. Egy csendesebb időszak következik az életedben, mikor lesz elegendő időd önmagadra és a családtagjaidra is. A Vénusz a pénzügyeidben is partnered lesz, ugyanis energiái révén szép summa ütheti a markodat.

Szűz: igazi társasági emberré válsz

Annyi minden vár rád ebben a hónapban, kedves Szűz! Augusztusban a Vénusz energiái a pénzügyeidre voltak kedvező hatással, ám most, szeptemberben a hétköznapjaidat pörgeti föl. Hirtelen a figyelem középpontjába kerülsz, a társaság lelkévé válsz, ezért számtalan emberrel ismerkedhetsz meg. Használd ki ezt az időszakot és építsd kapcsolataidat!

Mérleg: igazán önmagad lehetsz

Talán te fogod a legjobban érezni a Vénusz energiáit. Végre igazán egyenesbe jöhetsz, rendezheted anyagi gondjaidat és önmagadra lelhetsz. Ne feledd, ha önmagaddal egyensúlyban vagy, akkor a környezeteddel is jobban kijössz, ezért kiegyensúlyozott kisugárzásod sokakat vonzhat.

Skorpió: vonzóbb vagy, mint valaha

A Vénusz a te csillagjegyedbe lép, ami olyan plusz energialöketet ad számodra, hogy mindenkit képes leszel levenni a lábáról. Megjelenésed, kisugárzásod, személyiséged ellenállhatatlanná válik, így nem csoda, hogy sokan versengnek majd a kegyeidért.

Iratkozz fel ingyenes útmutatásainkra!

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett