Itt vagy most
Horoszkóp 

Szerelmi horoszkóp 2018-ra

Kos

Túl sok időt töltöttél a nem megfelelő férfiak társaságában az elmúlt időben. Adrenalinnal töltöttek fel ezek a kalandok, de itt az idő, hogy egy mélyebb, meghittebb kapcsolatba élj. Egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel együtt mehetsz túrázni, de a közös filmezések is csupa izgalmat tartogatnak számotokra.

Bika

Ne próbáld meggyőzni az exed, hogy jó lenne elölről kezdeni mindent. Felejtsd el a múltat, indulj pozitív reményekkel ebben az évben, keresd meg minden nap szépségét. Egy olyan személlyel fogsz találkozni, akivel múzeumba mehetsz, új recepteket próbálhattok ki, és segítségedre lesz abban, hogy fejlődni tudj, jobb emberré válhass.

Ikrek

El kell felejtened azt az elméleted, hogy minden kapcsolatod viharos, nagy szerelem szüleménye volt. Nem beszélhetünk szerelemről akkor, ha a partnered nem válaszol a karácsonyi üzenetedre, vagy elfelejti a születésnapod. Ebben az évben egy olyan személlyel fogsz találkozni, aki ugyanannyi energiát fektet a kapcsolatotokba, és ugyanúgy kimutatja az érzéseit, mint te. Végre nem te kell viseld a felelősséget.

Rák

Ha szeretsz valakit, fel kell hagynod a rengeted elvárásoddal, különben nem fogod tudni megtartani a szerelmed. Ebben az évben egy kicsit nem árt, ha jobban befele fordulsz, ismerkedj meg önmagaddal. Egy olyan személlyel fogsz találkozni ebben az évben, aki feltétel nélkül fog szeretni, és ezt ki is mutatja. Vége azoknak az időknek, amikor mindent meg kell tenned azért, hogy valaki szeretetét élvezhesd.

Oroszlán

Újra, és újra mindig ugyanolyan jellemű emberbe szeretsz bele. 2018-ban egy olyan személybe fogsz beleszeretni, aki teljesen eltérő az eddig partnereidtől. Ő mindig előreenged az ajtóban, hellyel kínál, virággal érkezik a találkozókra, figyelmes, csodálja a szépséged, és intelligenciád. Egy nap nem telik el anélkül, hogy ne mondaná, milyen gyönyörű vagy.

Szűz

Túl kedves vagy, és könnyen adsz mindig egy második esélyt. Ebben az évben egy olyan személlyel találkozol, aki hűséges lesz hozzád, és, aki soha sem bánt meg. Ha mégsem találkoznál egy ilyen személlyel, akkor jobb, ha egyedül maradsz, míg meg nem találod az igazit.

Mérleg

Túl sok időt töltesz olyan férfiak társaságában, akik tudod jól, hogy sosem fognak szeretni. Mindig próbálod megváltoztatni őket, de sikertelen a dolog. Ebben az évben egy olyan személlyel fogsz találkozni, aki beismeri a hibáit, és hajlandó veled együtt felnőni. Törekedni fog arra, hogy jobb emberré váljon.

Skorpió

Bárkibe képes vagy pillanatok alatt beleszeretni, utána persze általában csalódsz. Ebben az évben egy olyan férfival találkozol, aki valóban meg akar ismerni, kíváncsi a személyiségedre, és a lelkedre is.

Nyilas

Ha őszinte vagy magaddal, akkor rájössz, hogy csak kifogástól maradsz a kapcsolataidban. Alapjában véve már rég nem érzed jól magad vele, de az nem érv, hogy jó a szex. Ebben az évben egy olyan személlyel fogsz találkozni, aki gyerekkorodtól kezdődően az egész életedre, terveidre, vágyaidra is kíváncsi. Nagyon jól fogod érezni magad vele, neki aztán minden titkodat elmondhatod.

Bak

Inkább az egyedüllétet választod, mintsem, hogy megint megsérülj. Ebben az évbe azonban egy olyan személlyel fogsz találkozni, aki akkor is melletted lesz, ha bajban leszel. Vele aztán nevetni, és sírni is jól lehet, de, ha arra van szükséged, akkor támaszod, és megbízható társad lesz.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy megértsd miért nem jó, ha csak szeretőként veszel részt egy kapcsolatban. Lehet, hogy kezdetben izgalmas, de később sokat sérülhet az amúgy is érzékeny lelkivilágod. Ebben az évben egy olyan személlyel találkozol, aki lelkileg, és testileg is odafigyel rád, neki aztán teljesen kellesz, és mindent meg is tesz azért, hogy ne csalódj benne.

Halak

Ha valakit megszeretsz, akkor hajlamos vagy arra, hogy túlságosan beavatkozz az életébe. Fogd vissza magad, mert különben csalódás áldozata lehetsz. Ebben az évben egy igen közeli ismerősöddel, egy régi baráttal hozhat össze a sors. Lehetséges, hogy egész életedben egymás mellett voltatok, de most felgyúl a szikra köztetek.

The post Szerelmi horoszkóp 2018-ra appeared first on SzórakozzOnline.

Related posts

3 thoughts on “Szerelmi horoszkóp 2018-ra

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett