Itt vagy most

Szeptemberi horoszkóp: Erre számíthatnak a csillagjegyek az ősz első hónapjában!

Nyilas

Nagy terveid vannak, ami a szakmai életedet illeti, ezért mindent megteszel azért, hogy magasabb legyen a fizetésed, mert a családodnak meg kell teremtened a jólétet. Egyedül attól félsz, hogy nem lesz elég szabadidőd, és nem tudsz megoldani bizonyos személyes és családi problémákat.

Bak

A Mars a hónap elején okozhat némi problémát. Mikor főzöl, vigyázz az éles tárgyakkal, a forró edényekkel, és mikor takarítasz, a veszélyes vegyszerekkel is bánj óvatosan. A jegyedben tartózkodó Szaturnusz visszahozza a stabilitást az életedben. Figyelj jobban a családtagjaidra, és szeptemberben jó hírt fogsz kapni, legyen az munkahelyi, vagy családi jellegű.

Vízöntő

Szeptember első felében ingerültnek, idegesnek érezheted magad, de a rosszkedv olyan gyorsan fog elmúlni, ahogy jött. Olyan álláslehetőséget kaphatsz, amelyről mindig is álmodtál. Próbálj meg pozitív, kiegyensúlyozott maradni, mert ezáltal tudod bevonzani azokat a dolgokat az életedbe, amelyek fontosak neked.

Halak

A jegyedben tartózkodó Neptunusz retrográd mozgásban lesz, ezért szeptember első napjaiban általános elégedetlenség lehet úrrá rajtad. Próbáld meg elkerülni azokat a helyzeteket, amelyek stresszt, félelmet, szorongást váltanak ki belőled. Újhold után ismét jól fogod érezni magad. Hallgass a megérzéseidre és az éjszakai zabálásokat hagyd abba.

Forrás:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett