Itt vagy most

Szeptemberi horoszkóp: Erre számíthatnak a csillagjegyek az ősz első hónapjában!

Oroszlán

Ha fáradtnak, kimerültnek érzed magad, akkor érdemes multivitaminokat szedned, főként akkor, ha sportolsz, vagy megterhelő fizikai munkát végzel. Olyan időszak veszi kezdetét, amikor anyagilag egyenesbe jöhetsz. Készülj fel a változásra az életedben, amely elhozza számodra a boldogságot.

Szűz

Az első héten a Naptól különleges védelmet kapsz, és ez a központi égitestünk segíteni fog neked, hogy a céljaidat, terveidet megvalósíthasd. Szeptemberben könnyebben megszabadulhatsz a káros szokásaidtól. Most a te időd van, ezért koncentrálj magadra. A jegyedben tartózkodó Merkúr augusztus 6-tól 22-ig lesz jelen, így ezen időszak alatt hatékonyan rendet tehetsz az életedben, csak bíznod kell magadban.

Mérleg

Használd ki a szeptemberi hónapot, mert minden téren remek dolgok fognak veled történni. Függetlenül attól, hogy milyen döntést hozol, csak a legközelebbi családtagjaiddal beszéld meg a részleteket. Vigyázz, hogy kivel flörtölsz, nehogy felboríts egy házasságot, mert az senkinek sem lesz jó.

Skorpió

Úgy érzed, hogy a saját tested ejtett rabul, mert nem tudsz úgy mozogni, ahogyan szeretnél. Igyekezz egészségesen étkezni, rendszeresen mozogni. A retrográd mozgásban lévő Plútó fog okozni némi kellemetlenséget, de ha lesz egy kis önuralmad, könnyebben át tudod vészelni a problémás időszakot, és szabadabbnak fogod érezni magad.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett