Itt vagy most

Szeptemberi horoszkóp: Erre számíthatnak a csillagjegyek az ősz első hónapjában!

Szeptemberi horoszkóp: Erre számíthatnak a csillagjegyek az ősz első hónapjában!

Szeptemberi horoszkóp! Erre számíts az idei ősz első hónapjában!

Asztrális szempontokból az idei szeptember nyugodtnak ígérkezik, ezért nem kell kapkodni, sietni sehova. Több dolog is letisztul, jó irányba fog elmozdulni. Bátrabbak, pozitívabbak, kreatívak lehetünk, amiben segít a Kos jegyében, szeptember 9-én kialakuló Telihold. Lássuk a részletes csillagjegyi üzeneteket.

Kos

Vigyázz jobban az egészségedre, figyelj oda a tested jelzéseire. Ne menj ki vizes hajjal a hideg levegőre. Szakmai téren megfelelő ütemben fogsz fejlődni. A jegyedben megalakuló Telihold olyan érzelmeket szabadíthat fel, amelyeket rég éreztél. A pénzed elköltésére kiemelten figyelj szeptemberben.

Bika

Imádod a hasad, ezért nem tudsz semmiféle fogyókúrát betartani. Számíthatsz viszont emésztési problémákra szeptember folyamán, és ha valami súlyosabb gondod lesz, akkor fordulj orvoshoz. A jegyedben, retrográd mozgásban lévő Uránusz fejlődésre ösztönöz, mert különben hajlamos vagy bizonyos dolgokat másnapra halasztani. Szentelj időt a szórakozásra, légy spontán, játékos.

Ikrek

Érzékenyebb leszel szeptemberben, főként fizikai értelemben. Ha szükségét érzed, fordulj orvoshoz, de súlyos dologra nem kell számítanod. Érzelmileg bizonytalan vagy, inkább azt érzed, hogy egyedül szeretnél lenni. Sokszor leszel jókedvű, mosolygós. Ha egyedülálló vagy, akkor könnyen rád találhat a szerelem.

Rák

A kedvezőtlen anyagi helyzeted miatt új álláslehetőség után nézel. Odahaza úgy érzed, hogy senki sem becsüli a munkádat, de ez nem feltétlenül igaz. Fordíts több időt a pihenésre, a párkapcsolatodra, segít a bajbajutottaknak. Tégy rendet a gondolataid között.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett