Itt vagy most
asztrológia

Szeptemberi asztrológiai jellemzés: ez vár rád az ősz első hónapjában!

Szeptemberi asztrológiai jellemzés: ez vár rád az ősz első hónapjában!

A Szeptember az a hónap, amikor akarjuk vagy sem, de kénytelenek vagyunk visszatérni a munka mezejére, és folytatni mindazt, amit a szabadság kezdetével abbahagytunk. Vannak, akik visszatérnek a munkahelyükre, míg mások most keresik maguknak a megélhetésüknek megfelelő munkahelyet.

Ezen hónap asztrális légköre az egészség megtartására, a környezettel való kapcsolatokra és a partneri kapcsolatra fókuszál. Ezt az időszakot a Szűz és a Mérleg aktivitása jellemzi: a hónap első felében a munka és az egészség, míg a második felében az emberi kapcsolatok kerülnek előtérbe.

Szeptember 14-ig a Merkúr, a Vénusz, míg 23-ig a Nap lesz a társaságunk. Erre az időszakra a kihangsúlyozott és heves viták lesznek jellemzőek. A Mars, a Vénusz és a Nap mindenkiből a legjobbat hozza ki mentális téren: sor kerül építő jellegű vitákra és az eddigi morál átértékelésére. 14-ig kitűnő időszak mutatkozik szakmai téren a beteljesülésre, és sor kerül számos észszerű döntés meghozatalára. Ugyanakkor vigyáznunk kell a kommunikációra, és gondoljuk meg jól, mielőtt kimondanánk, amit szeretnénk.

Szeptember 14-től, a Merkúr és a Vénusz a Mérleg jegyébe lép, mely jó alkalmat nyújt majd a test és a lélek szépítésére. Míg a Szűz jegyében való Vénuszra az igényesség, a visszafogottság és az egyedüllét volt jellemző, a Mérleget a környezet és a partner felé irányuló nyitottság fogja jellemezni.

A Mérleg jegyében lévő Merkúr mentális szinten instabilitást mutat, döntéseink nyomán az egyszer fent egyszer lent állapot fog beállni. Ezért nagyobb fokú megértésre, toleranciára lesz szükség úgy önmagunk irányába, mint környezetünk felé.

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett