Itt vagy most
halak újhold szeptember 5

Szeptember 5. Halak növő Hold, Telihold – Érzékeny napok, varázslatos elengedés

Szeptember 5. Halak növő Hold, Telihold – Érzékeny napok, varázslatos elengedés

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
09.05. 7 óra 28 perc, Hold a Halak jegyébe lép
09.06. 7 óra 7 perc, Hold- Neptunusz együttállás
Ez a két bolygó hatalmas álomvilágot varázsol az ember elé, különösen így együttállásban. Intuíciótok fokozódhat, ahogy érzékenységetek is. Ne vegyetek mindent a szívetekre! Kezdjétek a napot meditációval, pozitív kép vizualizációval!
09.06. 9 óra 3 perc, TELIHOLD!
09.06. 14 óra 40, Hold – Plútó szextil
A Teliholdnak és a Plútó bolygó tudattalant birizgáló hatása miatt, most sokkal érzékenyebbek vagytok, és ha tudatosan figyeltek magatokra, szembenéztek azokkal a mintákkal, amiket el kell engednetek végre. Tudat alatt elfojtott érzéseitek, problémáitok most felszínre kerülhetnek, de nem merüljetek el a rossz érzésben, csak figyeljétek meg és engedjétek továbbmenni.
09.06. 22 óra 25 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
Amennyiben hagytátok, hogy az érzelmek irányítsanak benneteket, akkor  ez a nyomasztó hatás lelkileg még mélyebbre tolhat benneteket. Könnyen csalódást érezhettek, elveszíthetitek hiteteket. Ne hagyjátok, hogy eluralkodjon ez az érzés rajtatok, keressetek olyan elfoglaltságot, ami lelki töltekezést nyújt számotokra. Vegyetek részt közös Telihold meditáción vagy csak magatokban meditáljatok és végezzetek Telihold varázslatot!
09.07. 14 óra 01 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés: Most kell gyógynövényt, gombát gyűjteni, de nem szabad ültetni Telihold napján. 

Szerző: Dudás Mária asztrológus

Forrás:

Related posts

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett