Itt vagy most
fogyó hold nyitottság Asztrológia Egyéb Ezotéria 

Szeptember 21. Ikrek fogyó Hold – Nyitottság, változékonyság!

Szeptember 21. Ikrek fogyó Hold – Nyitottság, változékonyság!

ikrekÁltalánosságban:
Ezeken a napokon talpraesettek, mozgékonyak és vidámak és mindenre nyitottak vagyunk. Az ötletektől csak úgy zsong a fejük, de ezek általában meg is maradnak elméleti síkon, ha nem állunk neki a megvalósításnak. Új kapcsolatokat köthettek, úgyhogy ne otthon üljetek, és várjátok a csodát, hanem menjenek emberek közé! Az Ikrek napok alkalmasak vizsgázásra, tanulásra, írásra és bármilyen kommunikációra. Ha nyilvános szereplés vár Rátok, a siker nem marad el, a megfelelő szavak, mondatok csak úgy áradnak belőletek. Alkalmasak még ezek a napok üzleti megbeszélésre is, új tervek megvalósítására.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
09
.21. 7 óra 54 perc, Ikrek jegyébe lép a Hold
09.21. 12 óra 50 perc,
Hold – Jupiter trigon
Ez a délután nagyon kedvezően alakulhat, mind az érzelmek oldaláról, mind az anyagiak oldaláról. Gyorsan és hatékonyan intézhetünk minden olyan dolgot, mely családunkkal, otthonunkkal van összefüggésben.
09.22. 0 óra 40 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
Szerencsére ez a kellemetlen hatás éjszaka érkezik, így legfeljebb zavaros álmokat okozhat.Aki ébren van az vigyázzon az alkohollal, gyógyszerekkel és más tudatmódosító szerekkel, mert most teljesen másképpen hatnak, mint ahogyan számítunk rá.
09.22. 2 óra 15 perc, Hold – Szaturnusz szembenállás
A zavaró álmok most összefognak a diszharmonikus érzésekkel. Szomorú, lehangoló álmaink lehetnek.
09.22. 8 óra 40 perc, Hold – Merkúr kvadrát
Nem mondhatni könnyűnek ez a reggel, mert az eszünk és a szívünk nem találja a közös hangot. Ne most akarjatok érzelmi ügyeket rendezni.
09.22. 23 óra 10 perc, Hold – Uránusz szextil
Az este az újdonságok, izgalmak jegyében teljen, ezért most semmiképpen ne otthoni programot tervezzetek. Ha nem adjátok meg magatoknak a mostani hatás sugallta igényeket, akkor izgatottak és feszültek lehettek, ami az elalvásotokat nehezítheti.
09.23. 6 óra, Hold – Mars szembenállás
Ez a hatás lelki egyensúlyunkat igyekszik felborítani. Belső feszültségünk növekszik, legjobb valamilyen módon lenyugtatni magatokat, különben elég puskaporos reggeletek lesz
09.23. 10 óra, Hold – Vénusz trigon
Megjött a felmentő sereg! Töltekezzünk, a reggeli feszültség után egy enyhülést hozó, jó energiát kapunk most. Most tehetünk anyagi és szerelmi életünk erősítéséért. Tényleg használjuk ki!
09.23. 10 óra 34 perc, Rák jegyébe lép a Hold

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Tüdők, hörgők, kar, váll kezelésére alkalmas időszak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtétet ne tervezzetek!
Háztartás: Ágynemű, matracok átszellőztetése, írnivalók intézése
Szépségápolás: Frissítő fürdők, kézápolás
Kertészkedés: Virágok vágása szárításra, termés betakarítás

Szerző: Dudás Mária asztrológus

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett