Itt vagy most

Személyes üzenet a cigánykártyából! Olvasd el mit üzen számodra!

Bak – Özvegyasszony/ Özvegy férfi: A kártyalapunk idősebb, vagy magányos, esetleg egyedülálló nőt vagy férfi jelent.Ez a személy érett, intellektuális, bölcs, tehát nem kell megijednünk a személyjelölő laptól.

A cigány kártyánk arra utal, hogy mindegy, hogy mennyi idősek vagyunk, mert bölcsek, intellektuális, óvatos, megfontolt lélek lakozik bennünk, aki tökéletesen képes megérteni a világot és a környezetét.

Emellett mindig remek tanácsokat adunk, mert fantasztikusak a meglátásaink.Az embereknek kiváló támaszt nyújtunk, ám olykor bezárkózunk, melankolikussá, magányossá, depresszióssá válunk.Ez azért nem jó, mert igazán élhetnénk, utazhatnánk, bejárhatnánk a világot, hogy más bölcs emberekkel találkozzunk.

Vízöntő – Váratlan öröm: A lapunk azt jelenti, hogy kedvező fordulat, változás áll be az életünkbe.Új ismeretség, energia vagy lehetőség jelenhet meg előttünk.Ez tartós pozitív változásokat jelent, amikkel képesek vagyunk élni.

A Váratlan öröm a becenevünk is lehetne, mert arra törekszünk, hogy boldog, elégedett emberek legyünk, és lehetőség szerint, másokat is azzá tennénk.Vízöntőként mindig fel vagyunk készülve a változásra, újdonságra, amit várunk, vagy mi idézzük elő.

Általában felismerjük a sorsfordító pontokat, amiket kihasználva megoldhatunk egy problémát.Nagyon sok ötletünk van, és mindig azon dolgozunk, hogy miképpen teljesedhetnénk ki.

A kártyalapunk szeretné, ha ügyelnénk arra, hogy ne hagyjuk magunkat könnyen elcsábítani, mert a könnyen megszerezhető siker, nem a miénk.Küzdjünk azért, hogy ne legyünk felelőtlenek, meggondolatlanok!

Halak – Szomorúság: A személyes kártyalapunk a feldolgozatlan gondolatok dominánssá válását jelenti, valamint azt, hogy passzív élethelyzetbe kerültünk, amiből a magunkba vetett hit képes kirángatni.A Szomorúság lap magányosságot, ingerszegény környezetet, befelé fordulást jelez, de ezeknek a gyümölcse beérik, a remény pedig erőt ad, hogy a helyzet megváltoztatható.

A lényeg az, hogy Halakként nem áll tőlünk távol a melankólia, a depresszió, a negatív gondolkodásmód, a szomorúság, ám ez soha nem jelentheti azt, hogy erre vagyunk ítélve.Mi úgy érezzük, mintha nem erre a világra valóak lennénk, mert szívesebben élnénk az álomvilágunkban.

Nagyon spirituálisak, érzékenyek vagyunk, egy igazi empata, aki nagyon mélyen átérzi a helyzeteket, mások érzéseit, ez pedig könnyen elszomoríthat, ezért nem szabad a magunkénak képzelni a világ érzéseit.Tanuljuk meg felfedezni a szépséget, mert az igazi élet tele van izgalommal, kalandokkal, mesés álmokkal.

Forrás:

Gyűjts pontokat és válassz ajándékot!

## Részletek itt ##

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett