Itt vagy most

Személyes üzenet a cigánykártyából csak neked! Olvasd el mit üzen számodra!

Skorpió – Halál: A személyes lapunk jelentése a dolgok lezárása, egy másik síkra integrálódás, valamint az, hogy megszabadulunk egy idejétmúlt dologtól, kapcsolattól.Egy kicsit mi is Halál vagyunk, mert gond nélkül pusztítunk és építünk.

Amikor véget vetünk valaminek, akkor annak a helyére azonnal új életet ültetünk.Skorpióként folyamatosan változunk, és ugyanolyan végletesek lehetünk, mint a Halál.Emellett képesek vagyunk segíteni mások újjászületésében, amihez ugyancsak hozzátartózik a halál.Soha ne feledjük el, hogy a pusztulás mindig az új életnek, új lehetőségnek ad esélyt.

Tisztában vagyunk az idő múlásának fontosságával, ezért nem fecséreljük, hanem próbálunk aktívan élni, folyamatosan pörögni.Skorpióként nagyon jól tudjuk, hogy egyedül a szellemi értékek azok, amiket tényleg birtoklunk.

Nyilas – Utazás: A személyes kártyalapunk jelentése az, hogy folyamatosan haladunk a kitűzött céljaink felé.Emellett utazást, külföldi utat, költözést, régebben meghozott döntéseinket, és azok következményeit szimbolizálja, illetve azt, hogy milyen erők hatnak ránk a célunkhoz vezető úton.

Alapvetően az utazás hívei vagyunk, hiszen imádunk utazni, szeretjük a változatos, izgalmas, kalandos életet, ezért próbálunk ennek megfelelően élni.Folyton mozgunk és változunk.A lapunk abban segít, hogy meglássuk azokat a tényezőket, amelyek gátolnak vagy segítenek.Ezeket az energiákat felhasználhatjuk ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a végállomáshoz.

Esetünkben a célba érés mellett az is fontos, hogy milyen az út, mert abban az esetben, ha az életfeladatunk által meghatározott ösvényen haladunk, akkor nem lesznek akadályok előttünk, de abban az esetben, ha folyamatosan gátolnak a haladásban, akkor másik irányba kell fordulnunk.A kártyalap azt is üzenni, hogy mi irányítjuk az életünket.

  • Napi Tarot Üzenet – Csütörtök (2019.01.17.)
    by admin on 2019-01-17 at 04:05

    “Amit meditációval csak lassan, nagyon lassan érsz el, azt a mester egy jól időzített, váratlan üvöltéssel… mondjuk egy olyan helyzetben, amikor a tanítvány épp kérdez valamit, és erre a […]

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett