Itt vagy most

Személyes üzenet a cigánykártyából csak neked! Olvasd el mit üzen számodra!

Oroszlán – Pénz: A személyes kártyalapunk jelentése pénz, anyagi javulás, a meglévő lehetőségek kiaknázása, vagyon, gazdagság, termelékenység, anyagi gyarapodás, banki ügyletek, hitelek, kereskedelem, szolgáltatások, eddig ismeretlen pénzforrások megjelenése, ajándékok, a szeretet alsóbbrendű aspektusa, életenergia, mozgatóerő, értékmérő.

Esetünkben a pénz, az anyagiak, a karrier, a luxus, az egzisztencia kulcsfontosságú dolog.Ezért makacsul ragaszkodunk, de ugyanakkor mindent megteszünk, hogy önerőből szerezzük meg őket.

Oroszlánként önmagunkat tekintjük az elsőnek és legfontosabbnak az életünkben.Ez azért veszélyes, mert a hatalmas egonkkal könnyen lenézhetünk másokat.Amikor van mit a tejbe aprítanunk, akkor szívesen, nagylelkűen adunk másoknak, esetleg ajándékkal lepjük meg őket, ugyanis valójában aranyból van a szívünk, és szívesen segítünk.A hatalmas akaraterőnk, kitartásunk miatt sokra visszük az életben.

Szűz – Kevés pénz: A kártyalapunk az apróbb, jelentéktelen változásokat jelenti, illetve anyagi helyzetet, és annyi pénzt, ami a megélhetéshez kell.Ez nem jelenti azt, hogy egész életünkben kevés pénzből kell megélnünk, hanem azt mutatja, hogy fogadjuk el azt, amit az élet felkínál, értsük meg és teljesítsük be a sorsunkat.

Bízzunk meg a felsőbb erőkben, valamint abban, hogy az élet mindig biztosítja számunkra azt, ami a megélhetéshez kell.

Emellett stabilitást is szimbolizál a kártyalap, mert törekszünk a biztonságra, a döntéseinket pedig okosan hozzuk meg.Nekünk nem kell félnünk a nincstelenségtől, mert az egyik legnagyobb erényünk a mértékletesség.

Mérleg – Örvendezés: A személyes kártyalapunk az ünnepek fontosságát hangsúlyozza, ugyanis a hétköznapokat ez teszi színesebbé, boldogabbá.Ha ünnep van, akkor a lélek muzsikál.

Mérlegként imádunk örvendezni, szórakozni, nevetni, de azt szeretjük a legjobban, ha örömet szerezhetünk másoknak.Fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy ne nyeljen el a hétköznapok szürkesége!Tegyünk meg mindent, hogy ezek a napok is színesek, örömmel telik legyenek!

A boldogság csak rajtunk múlik, nekünk pedig csak fel kell ismernünk a pozitív dolgokat.A kártyalap arra is felhívja a figyelmünket, hogy ne csak mások munkájával foglalkozzunk, hanem önmagunkkal is törődjünk.Élvezzük ki az élet minden pillanatát!Teremtsük meg a mindennapok idilli lelkiállapotát, a harmonikus környezetet, jó társaságot, szórakozási lehetőséget, de ne essünk túlzásba a szórakozással!

  • Napi Tarot Üzenet – Csütörtök (2019.01.17.)
    by admin on 2019-01-17 at 04:05

    “Amit meditációval csak lassan, nagyon lassan érsz el, azt a mester egy jól időzített, váratlan üvöltéssel… mondjuk egy olyan helyzetben, amikor a tanítvány épp kérdez valamit, és erre a […]

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett