Itt vagy most

Személyes üzenet a cigánykártyából! Olvasd el mit üzen számodra!

Oroszlán – Pénz: A személyes kártyalapunk jelentése pénz, anyagi javulás, a meglévő lehetőségek kiaknázása, vagyon, gazdagság, termelékenység, anyagi gyarapodás, banki ügyletek, hitelek, kereskedelem, szolgáltatások, eddig ismeretlen pénzforrások megjelenése, ajándékok, a szeretet alsóbbrendű aspektusa, életenergia, mozgatóerő, értékmérő.

Esetünkben a pénz, az anyagiak, a karrier, a luxus, az egzisztencia kulcsfontosságú dolog.Ezért makacsul ragaszkodunk, de ugyanakkor mindent megteszünk, hogy önerőből szerezzük meg őket.

Oroszlánként önmagunkat tekintjük az elsőnek és legfontosabbnak az életünkben.Ez azért veszélyes, mert a hatalmas egonkkal könnyen lenézhetünk másokat.Amikor van mit a tejbe aprítanunk, akkor szívesen, nagylelkűen adunk másoknak, esetleg ajándékkal lepjük meg őket, ugyanis valójában aranyból van a szívünk, és szívesen segítünk.A hatalmas akaraterőnk, kitartásunk miatt sokra visszük az életben.

Szűz – Kevés pénz: A kártyalapunk az apróbb, jelentéktelen változásokat jelenti, illetve anyagi helyzetet, és annyi pénzt, ami a megélhetéshez kell.Ez nem jelenti azt, hogy egész életünkben kevés pénzből kell megélnünk, hanem azt mutatja, hogy fogadjuk el azt, amit az élet felkínál, értsük meg és teljesítsük be a sorsunkat.

Bízzunk meg a felsőbb erőkben, valamint abban, hogy az élet mindig biztosítja számunkra azt, ami a megélhetéshez kell.

Emellett stabilitást is szimbolizál a kártyalap, mert törekszünk a biztonságra, a döntéseinket pedig okosan hozzuk meg.Nekünk nem kell félnünk a nincstelenségtől, mert az egyik legnagyobb erényünk a mértékletesség.

Mérleg – Örvendezés: A személyes kártyalapunk az ünnepek fontosságát hangsúlyozza, ugyanis a hétköznapokat ez teszi színesebbé, boldogabbá.Ha ünnep van, akkor a lélek muzsikál.

Mérlegként imádunk örvendezni, szórakozni, nevetni, de azt szeretjük a legjobban, ha örömet szerezhetünk másoknak.Fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy ne nyeljen el a hétköznapok szürkesége!Tegyünk meg mindent, hogy ezek a napok is színesek, örömmel telik legyenek!

A boldogság csak rajtunk múlik, nekünk pedig csak fel kell ismernünk a pozitív dolgokat.A kártyalap arra is felhívja a figyelmünket, hogy ne csak mások munkájával foglalkozzunk, hanem önmagunkkal is törődjünk.Élvezzük ki az élet minden pillanatát!Teremtsük meg a mindennapok idilli lelkiállapotát, a harmonikus környezetet, jó társaságot, szórakozási lehetőséget, de ne essünk túlzásba a szórakozással!

Skorpió – Halál: A személyes lapunk jelentése a dolgok lezárása, egy másik síkra integrálódás, valamint az, hogy megszabadulunk egy idejétmúlt dologtól, kapcsolattól.Egy kicsit mi is Halál vagyunk, mert gond nélkül pusztítunk és építünk.

Amikor véget vetünk valaminek, akkor annak a helyére azonnal új életet ültetünk.Skorpióként folyamatosan változunk, és ugyanolyan végletesek lehetünk, mint a Halál.Emellett képesek vagyunk segíteni mások újjászületésében, amihez ugyancsak hozzátartózik a halál.Soha ne feledjük el, hogy a pusztulás mindig az új életnek, új lehetőségnek ad esélyt.

Tisztában vagyunk az idő múlásának fontosságával, ezért nem fecséreljük, hanem próbálunk aktívan élni, folyamatosan pörögni.Skorpióként nagyon jól tudjuk, hogy egyedül a szellemi értékek azok, amiket tényleg birtoklunk.

Nyilas – Utazás: A személyes kártyalapunk jelentése az, hogy folyamatosan haladunk a kitűzött céljaink felé.Emellett utazást, külföldi utat, költözést, régebben meghozott döntéseinket, és azok következményeit szimbolizálja, illetve azt, hogy milyen erők hatnak ránk a célunkhoz vezető úton.

Alapvetően az utazás hívei vagyunk, hiszen imádunk utazni, szeretjük a változatos, izgalmas, kalandos életet, ezért próbálunk ennek megfelelően élni.Folyton mozgunk és változunk.A lapunk abban segít, hogy meglássuk azokat a tényezőket, amelyek gátolnak vagy segítenek.Ezeket az energiákat felhasználhatjuk ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a végállomáshoz.

Esetünkben a célba érés mellett az is fontos, hogy milyen az út, mert abban az esetben, ha az életfeladatunk által meghatározott ösvényen haladunk, akkor nem lesznek akadályok előttünk, de abban az esetben, ha folyamatosan gátolnak a haladásban, akkor másik irányba kell fordulnunk.A kártyalap azt is üzenni, hogy mi irányítjuk az életünket.

Gyűjts pontokat és válassz ajándékot!

## Részletek itt ##

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett