Itt vagy most

Személyes üzenet a cigánykártyából! Olvasd el mit üzen számodra!

Mindenkinek tartogat egy személyes üzenetet a cigánykártya a jövőnk alakulásával kapcsolatban. Ha szeretnéd tudni neked milyen személyes útmutatást ígér, lapozz lentebb és olvasd el!

Kos – Szerencsétlenség: A lap veszteséget, tragédiát, betegséget, hirtelen jött, gyors, negatív változásokat jelenti, de ne essünk pánikba, és ne higgyük, hogy szerencsétlen, csődtömegek vagyunk, akinek a nyomába szegődött a balszerencse!

A kártyalap valójában azt jelzi, hogy olyan pusztító erővel rendelkezünk, amivel átalakítjuk a dolgokat.Kosként előbb rombolunk, majd építünk, tehát mondhatjuk, hogy mi vagyunk a szükséges rossz.

Ez a kapcsolatainkban is megmutatkozik, mert ezzel az erővel tudjuk rávenni az embereket a változásra.Hirtelen, gyorsan éljük a mindennapokat, függetlenül attól, hogy melyik életterületről van szó.A csapásaink mindig gyorsan következnek be.

Bika – Szerelmes Nő: A személyes és személyjelölő kártyánk, ha nőnek jósolunk, akkor önmagát jelenti.Ha férfinek, akkor azt a nőt szimbolizálja, akihez érzelmileg kötődik.Rólunk azt mondja el ez a lap, hogy csupa szív emberek vagyunk, aki könnyen megszeret másokat, és mindenkiben meglátjuk a jót és a szépet.

Szeretünk mindenkivel jó viszonyt ápolni, valamint boldogan szerzünk örömöt.Emellett igényesek vagyunk, az önbecsülésünk a helyén van, de mégis szeretünk a háttérbe húzódni, hogy onnan irányítsuk az eseményeket.Nagyon sokoldalúak vagyunk, hiszen magunkban rejtjük az összes női tulajdonságot és archetípusát, tehát lehetünk anyák, feleségek, barátnők, szüzek vadak, ám előfordul, hogy bizonyos részünket nincs bátorságunk kihasználni.

Ikrek – Üzenet: A személyes lapunk jelentése az isteni üzenetek, amelyek befolyásolják a sorsunkat, életünket.Ezek a jelzések bárhonnan érkezhetnek, nekünk pedig az a feladatunk, hogy észrevegyük és megértsük őket.Ez annál könnyebb lesz, minél tudatosabban élünk.

A személyes lapunk arra is felhívja a figyelmünket, hogy mi magunk vagyunk a hírvivők, akik elviszik a tudást a világ különböző pontjaira, ami nem meglepő, hiszen imádunk beszélni, információt cserélni.

A kártya azonban figyelmeztet, hogy éljünk tudatosan, ám ez sem probléma, mert arra törekszünk, hogy minden világos, érthető legyen körülöttünk, valamint másokat is próbálunk megvilágítani.

Arra is ügyeljünk, hogy jobban felfigyeljünk az életünket átható jelekre.Próbáljunk meg olykor más szemmel tekinteni magunkra, az életünkre.Szánjunk arra néhány percet, hogy elképzeljük, hogy mások mit láthatnak, ha ránk néznek!

Rák – Ház: A személyes kártyalapunk jelentése az otthon, a szűkebben vett család, a vérrokonság, a haza.Emellett szimbolizálja a fizikai síkot, az életteret, a stabilitást, a biztonságot, a zárt kapcsolatrendszereket.

Rákként mi magunk vagyunk a ház, az otthon, hiszen mindegy, hogy éppen hol vagyunk, mert képesek vagyunk másoknak és önmagunknak otthont varázsolni.

Emellett rendkívül erősen kötődünk a családunkhoz, gyerekkorunkhoz, szeretteinkhez.

Az otthon számunkra biztonságot, stabilitást, békességet, szeretetet, egységet jelent, és ezért bármit megteszünk.Hajlamosak vagyunk arra, hogy magunkba forduljunk.Amikor ez történik, akkor szeretünk egyedül lenni, ám máskor tárt karokkal várjuk az embereket.Próbáljunk mindig nyitottak maradni!Ha csalódás ér, akkor ne emeljünk falakat magunk köré.

Gyűjts pontokat és válassz ajándékot!

## Részletek itt ##

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett