Itt vagy most
Asztrológia Atlantiszi horoszkóp Egyéb Ezotéria 

Számold ki az atlantiszi jegyedet! – Ismerd meg jellemed rejtett oldalát!

Számold ki az atlantiszi jegyedet!

Réges régen a számmisztika is a halhatatlan atlantiszi tudás része volt. Az atlantisziak rendszere szerint a jellemet nem egy egységes egészként kell vizsgálni, hanem külön kell venni testi, lelki és szellemi szintekre. Számold ki az atlantiszi jegyedet, és ismerd meg jellemed rejtett oldalait is.

Válaszd ki, mely napon születtél, és olvasd el, mit gondoltak rólad az atlantisziak!

1 atlantiszi jegy – ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél

Személyiséged impulzív és spontán. A változás a lételemed, mindent megteszel annak érdekében, hogy elkerüld a monotonitás unalmát. Ez a belső motiváció többek között arra is sarkall, hogy mindent kipróbálj életed során, legalább egyszer. Megragadsz, és lehetőség szerint ki is használsz minden alkalmat, találkozást és eseményt, melyet az élet felkínál neked. Folyamatosan mozgásban vagy, energikus vagy, és pörögsz. Képes vagy kiállni önmagadért, a vágyaidért, és jó érzéked van arra is, hogy finoman kiköveteld a környezeted figyelmét. Ez a képességed azonban ellened is fordulhat, ugyanis nem veszed észre, hogy néha bizony kihasználod az embereket. Ha elveszted a talajt a lábad alól, akkor hajlamos vagy magadba zárkózni, ilyenkor újra kell építened az optimizmusodat, és a legjobb, ha új kihívások után nézel.

2 atlantiszi jegy – ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél

A 2-es atlantiszi jegyű ember célja az igazi egység megtalálása, melyet fiatalon jobbára az emberi kapcsolataiban keres. A mások szeretetéért, vonzalmáért folyó, véget nem érő szélmalomharc azonban viszonylag hamar elvezet egy felismeréshez. Amíg a környezete pozitív visszajelzésétől, szeretetétől függ, ez a jegy nem lelhet igazán boldog. Életutad abba az irányba terel, hogy kialakuljon benned egy belső szilárdság és bölcsesség. Mivel viszonylag korán késztetést érzel arra, hogy egy belső harmóniára lelj, a spirituális érdeklődésed hamar felébred. Tapasztalataid segítenek abban, hogy eljuss egy olyan szintre, amikor az egységet önmagadban találod meg. Ez a végcél, ahová jó eséllyel eljuthatsz, de csakis akkor, ha a keresést önmagadra irányítod.

3 atlantiszi jegy – ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél

Igazi életművész vagy, aki képes a mának élni, miközben a hagyományokat sem tagadod meg. Gyakorlatias és kreatív érzékkel is rendelkezel, ezen kívül van egy különös tulajdonságod: képes vagy önmagadat a múltba kalauzolni, vagy kivetíteni a jövőbe, hogy az aktuális problémádra megtaláld a megfelelő megoldást. Ez a képességed adja leleményességed alapját. Gyakran elmélkedsz, gondolkozol, kalandozol az időben, ha valami probléma foglalkoztat. A képzeletbeli időutazásaidból merített ötleteiddel a környezetedet is lenyűgözöd. Ráadásul mindent olyan magától értetően adsz elő, hogy senki nem kételkedik benned. Terveidet, ötleteidet mindenki számára érthető nyelven közvetíted.

4 atlantiszi jegy – ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél

A 4-es atlantiszi jegyű ember rendkívüli erőt sugároz magából. Megjelenésed emlékezetes nyomot hagy az emberekben. Tehetséged van ahhoz, hogy kiszimatold a jó lehetőségeket, és találkozz a megfelelő, befolyásos emberekkel. Ennek köszönhetően te mindig jókor vagy jó helyen, és a lavina effektushoz hasonlóan egyik lehetőség hozza a másikat. Nem feltétlenül vagy mindenre nyitott személyiség, de az idő múlásával, és az idő közben megszerzett tapasztalatok által, kialakul benned egy szerencsén alapuló bizalom. Hiszel a lehetőségekben, így bölcs higgadtsággal viseled az élet nehezebb periódusait. Ha hiszel abban, hogy szerencsés vagy, akkor sikerül felülemelkedned az esetleges intrikákon, légből kapott híreszteléseken, melyek érhetnek életed során. Vigyázz azonban arra, hogy ne bódítson el a siker. Ha ezt szem előtt tartod, sikeres és boldog jövő áll előtted.

5 atlantiszi jegy – ha bármely hónap 5-én, 14-én vagy 23-án születtél

Különleges és mindenkit lebilincselő kisugárzásodnak köszönhetően, vonzod az emberek tekintetét és figyelmét. Ebben külső szépségednek is szerepe van, de inkább egy mélyről jövő magnetizmus az alapja. Átható vonzerőd vitathatatlan, mindenkire hatással van. A téged körülvevő aura misztikusságot, titokzatosságot kölcsönöz, emiatt néha megközelíthetetlennek tűnsz, máskor pedig épp ellenkezőleg, túlzottan közelinek. Néha zavaróan közel tudsz férkőzni az emberek lelkéhez. Környezetedből vagy az elérhetetlen távolságot, vagy a túlzott közelség érzését váltod ki, ezért első és legfontosabb feladatod: tanulj meg bánni a vonzerőddel!

6 atlantiszi jegy – ha bármely hónap 6-án, 15-én vagy 24-én születtél

Számodra úgy tűnik, hogy a végzeted eleve elrendeltetett. Már fiatalon hatalmába kerít ez az érzés. Küldetéstudattal jössz erre a világra, és nagyon korán megsúgja egy belső hang, hogy melyik hivatást válaszd. Gyakran teljesen eltérő úton jársz, mint a szüleid. A választott szakterületbe aztán szenvedélyesen beleásod magad, és a veled született ambíció segítségével el is éred azt, amit célként tűzöl ki magad elé. Hamar elismert szaktekintéllyé válhatsz. Nagyon eredeti, sajátos módon közelítesz a problémákhoz, és ritkán tévedsz – emiatt sokan elismernek, de vannak, akik épp emiatt tartanak tőled. És el is érkeztünk a gyenge pontodhoz, mégpedig az emberi kapcsolatokhoz. Ebben már koránt sem vagy akkora szakember. A magánéleted gyakran megsínyli szakmai kvalitásodat, érzelmeid megélését elnyomod a munka javára. Mivel hajlamos vagy önmagadat teljesen a hivatásodnak szentelni, gyakran telnek magányosan az estéid. Találd meg az egészséges egyensúlyt a magánélet és a munkád között!

7 atlantiszi jegy – ha bármely hónap 7-én, 16-án vagy 25-én születtél

A sors egy furcsa dilemmát helyez eléd, ugyanis életed során valószínű, hogy olyan információkra bukkansz, melyek saját vagy mások családi kötelékeit, szakmai karrierjét, vagy spirituális felfogását alapjaiban megváltoztathatja. Sokat vívódsz azon, hogy megemlítsd-e azt az információt, mely a tudomásodra jutott, vagy hallgass inkább róla, hiszen jól ismered a szavak hatalmát, és a hallgatásban rejlő erőt is. Gyakran amellett döntesz, hogy megosztod valakivel, de csak óvatosan teszed. Általában sikerül találnod egy nyitott személyiséget, aki meg fogja érteni a dolgot, ám jobban tennéd, ha hallgatnál. Nem kell teljes hírzárlatra gondolni, de mindenképpen körültekintően válaszd meg, hogy kivel, mit közölsz, és akik megfelelően élik meg atlantiszi jegyük tulajdonságait, azok erre mindig nagy hangsúlyt is fektetnek.

8 atlantiszi jegy – ha bármely hónap 8-án, 17-én vagy 26-án születtél

Mivel képes vagy megfékezni szenvedélyességedet, tompítani a belső tüzed erejét, alárendeled magad egyfajta kontrollnak. Mint ahogy akkor is, ha megtanulod helyesen megélni önmagad. Mindenben a mértékre törekszel, soha nem engedsz a túlzott csábításnak, legyen szó bármiről is – ez azért is nehéz, mert alapvetően egy szenvedélyes, tüzes karakter vagy. A visszafogott, tartózkodó viselkedést azonban csak magadra erőlteted, és az emberek csodálnak is emiatt, mert nem veszik észre, hogy ez pusztán látszat. Ha pedig valóban megvalósítod önmagad, elismerést vált ki mindenkiből az erő, mellyel képes vagy megfékezni és kontrollálni magad. Szerencsédre élénk képzelőerővel vagy megáldva, így kreativitásod megélése segíthet abban, hogy átéld a felszabadultság érzését, és ha csak egy kis időre is, de kizökkenj a túlzott fegyelmezés alól. Szakadatlan ellentét között feszülsz, ezért legfőbb feladatod, hogy egyensúlyra lelj végre.

9 atlantiszi jegy – ha bármely hónap 9-én, 18-án vagy 27-én születtél

Egy független, egyéni és egyedi személyiség vagy, mindazonáltal teljesen jóban vagy önmagaddal. Abszolút tudsz alkalmazkodni a környezetedhez és a különféle élethelyzetekhez. Figyelemreméltó és erős személyiség vagy. Senki és semmi sem állhat az utadba, semmi nem téríthet le róla, ha egyszer kitűztél magad elé egy célt, azt véghezviszed. Mindennel megküzdesz, bármilyen helyzetbe is sodor az élet. Néha azonban félelmet kelthet másokban az a tekintély, ami árad belőled. Tanuld meg elfogadni a gyengeséget. Ha valaki rászorul a segítségedre, nyújts neki támogatást. A te emberfeletti erőd sok embernek nyújthat biztonságot. Küzdj másokért is, hálásak lesznek érte.

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett