Itt vagy most

A számmisztika szerint a szeptember az energiák hónapja – tudd meg mi vár rád ebben a hónapban!

7-es Személyes Év:

Ez az év telis-tele volt nyüzsgéssel és elfoglaltsággal. Szeptemberben sem lesz másként. Karriered területén is felsőbb pozíciók kacsingatnak rád, amiket el is érhetsz, ha keményen dolgozol. Ha viszont munkahelyet szeretnél váltani, akkor is az energiák melletted állnak, úgyhogy válts bátran! De ne csak a külsőségekre figyelj oda, hanem szánj elegendő időt önmagadra és a lelkedre is, hanem nem sokáig fogod bírni az tempót.

8-as Személyes Év:

Ez az év rendkívül fontos volt számodra, hiszen lassan felfedezted saját energiáidat és erődet. Talán még új adottságaidra is fény derült, vagy sikerült rájönnöd mit is szeretnél az élettől. Ezen az úton segít tovább a szeptember is hiszen továbbra is önmagadra tudsz koncentrálni és felfedezheted igazából mennyit is érsz. Pénzügyeid is egyenesbe kerülhetnek ebben a hónapban.

9-es Személyes Év:

Egy igazi hullámvasút volt ez az év számodra, egyik részről az új lehetőségek csalogattak, másik részről viszont a régi dolgok csapája tartott vissza. Ez a kettősség számtalanszor összezavart és néha nem is láttad, hogy mi jöhet ezután. Ezeket az energiákat erősíti tovább a szeptember is, de szerencsére kissé gördülékenyebben fognak haladni a dolgaid. Ne stresszelj rá a dolgokra, inkább próbáld meg a jelen pillanat lehetőségeit kihasználni. Összpontosíts a mostra és apró lépésekkel haladj a célod felé.

Forrás:

Gyűjts pontokat és válassz ajándékot!

## Részletek itt ##

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett