Itt vagy most

A számmisztika szerint a szeptember az energiák hónapja – tudd meg mi vár rád ebben a hónapban!

4-es Személyes Év:

Itt az ideje véget vetni az elvarratlan szálaknak, legyen szó akár családon belüli problémákról. Szeptember tökéletes lesz arra, hogy családod körében új erőre és feltöltődésre lelj. Otthonod rendezgetésére, vagy a tönkrement dolgok rendbehozatalára is kiváló ez az időszak, engedd szabadjára képzeletedet és bátran dekoráld ki otthonodat.

5-ös Személyes Év:

Lehet, hogy néhány terved nem úgy jött össze, ahogyan azt te szeretted volna, és lehet, hogy még mindig a megoldásokon gondolkozol, de megnyugodhatsz, mert a szeptember a nagyfokú kreativitásával segítségedre lesz, hogy a dobozon kívül is képes legyél gondolkodni. Rúgd fel a napi rutinod és merj spontán cselekedni. Találj rá azokra a dolgokra, melyek inspirálóan hatnak rád és járj nyitott szemmel, mert akár a szerelem is beköszönthet.

6-os Személyes Év:

Ez az év számodra a megfiatalodásról és a kikapcsolódásról szólt. Néha viszont ha már úgy érzed, hogy túlságosan felpörögtek körülötted a dolgok akkor vegyél vissza a tempóból. Természetesen továbbra se felejtsd el élvezni a körülötted zajló eseményeket, csupán néha pihenj meg. A szeptemberi hónap kitűnő periódus lehet a spirituális feltöltődésre is , úgyhogy nyugodtan próbáld ki a jóga és a meditáció nyújtotta gyógyulási módszereket.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett