Itt vagy most

A számmisztika szerint a szeptember az energiák hónapja – tudd meg mi vár rád ebben a hónapban!

A számmisztika szerint a szeptember az energiák hónapja – tudd meg mi vár rád ebben a hónapban!

Az asztrológia szerint a szeptemberi hónap fordulópontot jelent, hiszen ekkor érkezünk el a hatodik csillagjegyhez, így már csak pár van hátra, hogy a 12 csillagjegy köre bezáruljon. Ráadásul a szeptember Napéjegyenlőséget is hoz magával, ami egy új energiákkal teli időszakot jelent. Akárcsak az asztrológiában, úgy a számmisztikában is kiemelkedő szerepe van a szeptembernek, ugyanis ő képviseli a 9-es számot.

Szeptember az a hónap, mely alatt azok az energiák melyeket az éve eddigi részében meg kellett volna tapasztalnunk még jobban felerősödnek és a felszínre tőrnek. A numerológia szerint a szeptember energiái segítenek szembenézni a Személyes Évszámod leckéivel kihívásaival és ajándékaival, így lássuk is, hogy melyik szám mit tartogat számunkra.

A személyes évszám kiszámítása: Vedd a születési hónapod és napod és add össze, az így kapott eredményt pedig add össze az idei év számaival.

Példa:

Születési hónap: december – 12=1+2=3
Születési nap: 29=2+9=11 ha páros számot kapsz azokat is add össze 1+1=2
Ezt a két számot add össze: 3+2=5

Az 5-öt add össze az idei év számával (2017=2-1-0-7=1), azaz az 1-el. Így a kapott eredmény a 6. Ezek alapján te is ki tudod számítolni a Személyes Évszámod.

1-es Személyes Év:

Az év eleje új kezdeteket hozott számodra és az életed azóta egy teljesen új irányt vett. Ebben az évben teljes mértékig szabad kezet kapsz saját magad, a belső értékeid felfedezésében, csupán bíznod kell a saját ösztöneidben és megérzéseidben, és semmiképp se tekints vissza a múltba. Ha még mindig keresgéled önmagad, akkor a szeptember segítségedre lesz és apró lépésekkel előrehaladva magánéleted és karriered terén sikereket érhetsz el.

2-es Személyes Év:

Ez az év a kettősségekről szólt számodra. Sokszor érezhetted úgy, hogy nem is tudod pontosan mit szeretnél, összezavarodtál és még azóta sem találod a helyes megoldást. Az életed párját is még mindig kutatod, viszont most fellélegezhetsz, mert ez a hónap nagyon kedvező a kapcsolatok kialakításához. A társasági életed hirtelen az egekbe szökik, új barátokra tehetsz szert, és munkád terén is gyümölcsöző kapcsolatokat építhetsz ki. Igaz, hogy sok irányban próbálsz helytállni, de ez az időszak végre tisztázza benned azt, hogy mit is szeretnél igazán megvalósítani.

3-as Személyes Év:

Folyamatosan arra vagy kényszerítve, hogy megtanuld őszintén és nyíltan kifelezni önmagad. Cselekedj bátran, bármi nyomja a szíved, mondd el. A szeptember energiái csak tovább támogatnak abban, hogy megszabadulj a lelki terhektől és új lappal kezdhess. Ebben az időszakban a kreativitásod is szárnyalni fog, úgyhogy bátran vágj bele új projektekbe. Ha régóta tervezgeted a kiruccanást, akkor most itt az ideje megvalósítani.

Gyűjts pontokat és válassz ajándékot!

## Részletek itt ##

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett