Itt vagy most
orákulum horoszkóp

Orákulum horoszkóp üzenete 2018. szeptember 10.-16. között!

Nyilas – Ítélkezés

A következő napokban egy ismerősödet megvádolhatják valamivel, ítélkezésbe kezdhetnek a cselekedetei felől, ami téged is kellemetlenül érinthet. Ne feledd, nem mindig az az igazság, amit az emberek látnak. Maradj erős, hagyatkozz a megérzéseidre, és fogadd el önmagad.

Bak – Politika

Bizonyos emberekkel kapcsolatban az intuíciód most maximálisan működik, és hallgass is rá, mert találkozhatsz olyan személlyel, aki megpróbál manipulálni, sőt kritikával is illethet. A mosoly mögött próbáld meglátni az igazi szándékot az emberek arcán.

Vízöntő – Lustaság

Ezekben a napokban próbálj ellenállni a lustaságnak, az elcsüggedésnek, mert különben értékes energiákat veszítesz. Ha teheted, akkor oszd be az idődet, és pihenj egy kicsit, majd dolgozz a céljaidért. Utazz el egy csendes, meghitt, nyugodt helyre, és az ajtódat mindig hagyd nyitva, hogy a lehetőségek be tudjanak menni rajta.

Halak – A múlthoz való kötődés

Ezekben a napokban lehet, hogy feltörnek a múlt emlékei, amelyek nem biztos, hogy mind pozitívak, ezért próbálj meg a jelenre összpontosítani. A jelen mindig arra sarkall, hogy észrevedd az életedben a jó dolgokat, és ettől elégedettebb, boldogabb életet élhetsz. Ha tisztán szeretnéd látni az életed, nézz mindig előre.

Forrás:

Gyűjts pontokat és válts be őket értékes ajándékokra! | Pontszerzési lehetőségek | Választható ajándékok

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett