Itt vagy most
orákulum horoszkóp

Orákulum horoszkóp üzenete 2018. szeptember 10.-16. között!

Oroszlán – A világ mi vagyunk

A következő napokban felkérésre részt vehetsz egy olyan projektben, amelyben hasznosíthatod a tudásod, a tapasztalatod, csapatban dolgozhatsz, ami pedig sikerélményt eredményezhet. Emellett pedig új barátokra is szert tehetsz, ami jót tesz majd önbecsülésednek.

Szűz – Teher

Egy nehéz időszakon mész most keresztül, amikor el kell döntened, hogy melyek azok a dolgok, amelyektől meg kell szabadulnod, amit fel kell adnod. Törekedned kell arra, hogy új életet élj, mert az álmaid megvalósításra várnak. Többé ne élj hazugságban, hanem légy szabad és igazán boldog.

Mérleg – Ugrás

Ezen a héten minden esélyed meglesz arra, hogy kimozdítsd az életedet a holtpontról, legyen szó a magánéletedről, vagy netán a munkahelyedről. Figyelj oda minden új információra, mert ezekben olyan apró részletek bújhatnak meg, amely a későbbiekben fontos szerepet játszhatnak.

Skorpió – Megértés

Számodra most egy kedvező helyzet alakul ki, ami hozzájárul az elégedettségedhez, a boldogságodhoz, ezért használd ki ezen időszakot. Szárnyalj, élj meg minden pillanatot, kerülj közelebb magadhoz, a természethez, a környezethez. Légy nyitott, ha valami új ötlettel találkozol.

  • Napi Tarot Üzenet – 11.18.
    by admin on 2018-11-18 at 10:22

    Semmi sem olyan fontos az ember számára, mint a sorsa, semmi sem olyan félelmetes, mint az örök élet. / Pascal / Az elérhető vágyaid és a tisztességes ambícióid megvalósulhatnak. Az igyekezeted nem lesz […]

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett