Itt vagy most
orákulum horoszkóp

Orákulum horoszkóp üzenete 2018. szeptember 10.-16. között!

Orákulum horoszkóp 2018. szeptember 10.-16. között!

Ezen a héten Osho Zen Tarot nevű orákulum kártyái segítségével kap minden csillagjegy útmutatást, tanácsot, amelyet érdemes elolvasni, netán megfogadni, mert így gördülékenyebben mehetnek majd a dolgok.

 

Kos – Utazás

Számodra most egy remek utazás feldobja az életedet, ezért vágj bele a kalandba. Sok új dologgal ismerkedhetsz meg, engedd, hogy a szíved, a lelked megteljen inspirációval. A barátaidra mindig számíthatsz, mert ők azok az emberek, akik jobb kedvre tudnak deríteni.

Bika – Fényesség

Olyan életszakaszban vagy, amikor megvilágosodnak bizonyos dolgok előtted, felbukkan a fényesség az elmédben, és rájössz, hogy mi miért történik. A fontosabb kérdésekben hagyatkozz a megvilágosodásra, amely lehet érzelmi, vagy értelmi alapú is, hiszen ezáltal pozitív eredményekre számíthatsz.

Ikrek – Bizalom

Ez a hét arra ösztönöz, hogy merj bátor lenni, és akár képes legyél az ismeretlenbe is ugorni. Ez pedig bizalom kérdése is, miszerint elég erősnek érzed-e magad arra, hogy ha kell, új életet kezdj. Most hiába tervezel előre, az nem fog működni. Inkább légy türelmes, és mikor úgy érzed, akkor tedd meg az első lépést.

Rák – Minden a szokásos

Nyugodtan indul a hét, nem lesznek feszültségek, konfliktusok, így légy hálás, és élvezd a következő napokat. Tölts több időt a barátaiddal, a szeretteiddel, sétálj a természetben, vagy indíts el egy új vállalkozást. Azt tedd, amit szeretsz, amit imádsz, mert ettől leszel igazán boldog.

Gyűjts pontokat és válts be őket értékes ajándékokra! | Pontszerzési lehetőségek | Választható ajándékok

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett