Itt vagy most
orakulum horoszkóp

Orákulum horoszkóp 2018. június 18.-24. között!

Orákulum horoszkóp 2018. június 18.-24. között!

Ha kíváncsi vagy, hogy mire számíthatsz az előtted álló héten, akkor ebben segítenek az Osho Zen Tarot nevű orákulum kártyák. Igyekezz betartani a leírtakat, fogadd meg a jótanácsokat, és így nem ér váratlan meglepetés, és időben fel tudsz készülni az esetleges nehézségekre.

Kos – Részvétel

Lehetőséged nyílik egy olyan nagyszabású projekt részese lenni, ahol szükség van a te tapasztalatodra, szemléletedre, hiszen új energiákat, új látásmódot hozol magaddal. Szólj bele a dolgok alakulásába, és most ez egy jó alkalom arra, hogy más szemszögből vizsgáld meg a körülötted élő emberek élethelyzetét.

Bika – Új látásmód

Ezen a héten olyan dolgokat is tisztán láthatsz, amelyekre korábban nem volt esélyed. A kreativitásodnak köszönhetően most mindent egy új perspektívából vehetsz szemügyre. Az élet apró rezdüléseit is megfigyelheted, így hamarosan egy olyan új tudatállapot alakulhat ki, amelynek számos pozitív hozadéka lehet.

Ikrek – Harmónia

A következő napokban jó ha kissé lazább leszel, és befogadóbb, ami a környezetedet illeti, így számtalan pozitív és örömteli dolgot vehetsz észre, ami nap mint nap körülvesz. Te vagy az egyetlen, aki képes az életedet alakítani, befolyásolni. Hallgass a szívedre, és minden rendben lesz.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett