Itt vagy most
orákulum horoszkóp

Orákulum horoszkóp 2018. június 11.-17. között!

Nyilas – Bone Collector

Ez a kártya arra ösztönöz, hogy igyekezz minél hamarabb begyógyítani a múlt sérelmeit, a fájó lelki sebeket. Mert amíg ezt nem teszed meg, addig a múlt hibái megismétlődnek, az életedre rávetül a negatív életszemlélet árnyéka. Ha ezt nem szeretnéd, akkor változtass a hozzáállásodon, mert különben nehéz időszak köszönt rád.

Bak – Strength

Most figyelj nagyon oda az egészségedre, mert a testednek, lelkednek és az elmédnek szüksége van a megerősítésre, a támogatásra, a méregtelenítésre, mert különben számos egészségügyi, legyen testi, mentális, vagy pszichés, probléma alakulhat ki. Tölts több időt önmagaddal, lazíts, pihenj, töltődj fel pozitív energiákkal.

Vízöntő – Into to Unknown

Számos lehetőséggel találkozol a következő napokban, így lehetnek olyan időszakok, amikor felkészületlennek érzed magad. Erősítsd az önbizalmadat, készülj fel minden lehetőség kiaknázására, növeld a pozitív energia áramlását az életedben, légy kreatív és szorítsd vissza az egoizmusodat. Ha mindez sikerül, a sikerek sem maradnak el.

Halak – Protecting Treasure

Az életben egyes dolgokban kompromisszumra, egyezségre kell jutni. A következő hétben törekedj az egyensúly, a harmónia visszaállítására. Dolgozz azért, hogy jól érezd magad a bőrödben, és ne feledd, hogy a legfontosabb az, amire a szíved igazán vágyik. Ennek rendeld alá az életedet, így a boldogság könnyebben megvalósul.

Forrás:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett