Itt vagy most
orákulum horoszkóp

Orákulum horoszkóp 2018. június 11.-17. között!

Rák – Ghostlands

Tanulj a múlt hibáiból, képzelj egy szép jövőt, de élj a jelenben, mert ez a legfontosabb. Higgy az álmaidban, dolgozz a céljaidért, és minden megtett lépéseddel kerülj közelebb a vágyaidhoz, azok megvalósításához. Ne ragadj a múltban, mert azon képtelenség változtatni. A mottód ez legyen: “Csak a jelen!”

Oroszlán – Rock Bottom

A szabadság egyik feltétele, hogy nem erőltetsz bizonyos dolgokat. Szabadulj meg a függőségektől, azoktól az akadályoktól, amiket az agyad állít föl. Képes vagy tovább lépni, és olyan irányba terelni az életed, amely számodra megfelelő és kézenfekvő lesz. Időnként lazíts, lélegezz mélyeket, mert ez jót tesz az önuralmadnak.

Szűz – Deep Freeze

A következő időszakban koncentrálj arra, hogy több időt tölts pihenéssel, lazítással, és most ne foglalkozz a terveiddel. Néha egy kis szünet sokkal jobb hatással van a teljesítményedre, mint a megfeszített munkatempó. Sétálj sokat a természetbe, kapcsolódj ki a barátaiddal, családtagjaiddal.

Mérleg – Wishing Well

A következő napokban ne erőltesd a dolgokat, főként azokat, amelyek sehogy sem akarnak összejönni. Tégy egy lépést hátra, végy egy mély lélegzetet, és koncentrálj arra a dologra, ami igazán érdekel. Bízz magadban, törekedj az egyensúly és a harmónia megteremtésére.

Skorpió – Intention

Tisztában vagy a céljaiddal, vagy teljesen ködös minden, és nem tudod, mitévő légy? Ezért most állj meg egy percre, ülj le, és gondold végig az életedet, hogy milyen úton szeretnél tovább haladni. Légy őszinte magadhoz, és engedd szabadjára a benned áramló energiát, így kitisztul az út előtted, amelyen haladnod kell.

  • Napi Tarot Üzenet 12.10
    by admin on 2018-12-10 at 04:05

    “Az igaz élet azt jelenti: lerázzuk magunkról a mások által ránk kényszerített hazugságokat. Csupaszon, természetesen, meztelenül az ember az, ami. Semmivé sem kell válnod, csak lenned kell. A […]

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett