Itt vagy most
orákulum horoszkóp

Orákulum horoszkóp 2018. június 11.-17. között!

Orákulum horoszkóp 2018. június 11.-17. között!

Már kijelenthetjük, hogy megérkezett a nyár, és mivel a hét eleje van, ezért következzen pár remek tanács Colette Baron-Reid Enchanted Map nevű orákulum kártyáiból.

Kos – Rescue

Igyekszel valakit megmenteni, vagy téged kell megmentsen valaki? Mit gondolsz, a szeret ereje képes meggyógyítani egy beteg embert? Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy vedd figyelembe a valós tényeket, dönts a realitásérzéked alapján. Tegyél különbséget a valóság és fantázia között, és így megtalálod a választ a kérdéseidre.

Bika – Making a Choice

Ha továbbra is engeded, hogy mások döntsenek helyetted, akkor azzal nem könnyíted meg az életedet. Ne köss kompromisszumokat, csak azért, mert félsz szembenézni a választásaidból adódó következményekkel. Mindig van megoldás, bízz magadban, élj a lehetőségeiddel. Koncentrálj a humorra, mert az sok nehézségen átsegíthet.

Ikrek – Flying

Ebben a periódusban kerülj minden olyan lépést, amellyel meghaladhatod a saját lehetőségeidet, korlátaidat. Légy türelmes, alázatos, és koncentrálj a belső lelki erőd megszilárdítására. Bármilyen nehéz helyzetben is légy, ne feledd, hogy megoldás mindig létezik. Légy következetes és kitartó.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett