Itt vagy most
orakulum horoszkóp

Orákulum horoszkóp 2018. július 9-15. között!

Nyilas – Skizofrénia

Megtörténhet, hogy a következő napokban nem tudsz megfelelően gondolkodni, mert egy erős dilemma kerít hatalmába. Ne feledd, hogy a gondolataidat te irányítod, te vagy az ura az agyadnak, és nem fordítva. Próbálj minél jobban a megérzéseidre hallgatni, többet lazítani, és a jelennek élni.

Bak – Elme

Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy valamilyen szinten a racionális elméd csapdájába estél. Hogy ebből kikeveredj, rendszerezd a gondolataidat, és figyelj az érzelmeidre, mert a negatív erők megviselhetik a lelkiállapotodat. Mihály arkangyal azonban vigyáz rád, és nem engedi, hogy nagyobb bajod essen.

Vízöntő – Ártatlanság

Elérkezett az idő arra, hogy ismét visszatalálj a gyermeki énedhez, az ártatlanság korához. A következő napokban higgy a megérzéseidnek, hallgass a szívedre, és ne foglalkozz a kritikákkal, a negatív emberekkel, mert csak te tudod, hogy mi a legjobb számodra.

Halak – Intenzitás

Elérkeztél ahhoz a ponthoz, mikor tudod, hogy mit kell tenned. Bátor vagy, és nem érdekel most senki véleménye, mert amit elhatároztál, azt most mindenen keresztül viszed. Ne foglalkozz a múlt káros, rossz élményeivel, tekints előre, és koncentrálj a pozitív tulajdonságaidra, az erősségeidre.

Forrás:

  • Napi Tarot Üzenet 12.14
    by admin on 2018-12-14 at 03:04

    “Csak nézz körül! Nézz bele egy gyermek szemébe, nézz a szerelmed, az édesanyád vagy a legjobb barátod szemébe… vagy csak ölelj át egy fát! Próbáltál már valaha […]

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett