Itt vagy most
orakulum horoszkóp

Orákulum horoszkóp 2018. július 9-15. között!

Rák – Összehasonlítás

Ha mindig másokhoz hasonlítod önmagad, akkor egy idő után nem fogod tudni, hogy ki is vagy valójában. Ne feledd, hogy mindig lehet az élet szebb, jobb, boldogabb, gazdagabb, de ugyanakkor rosszabb is. Légy hálás mindazért, amid van, törekedj arra, hogy azt tedd, amihez kedved van, amire leginkább vágysz.

Oroszlán – Józanság

Az eddigi illúziófelhő, amely elködösítette a látásodat, kezd feloszlani, így a gondolkodásmódodat újra a józan ész fogja meghatározni. Használj ki minden adódó lehetőséget, élj teljes életet, légy hálás, és ne aggódj, mert a vágyaid meghallgatásra kerülnek, és az Univerzum biztosít arról, hogy az álmod valóra válhasson.

Szűz – Érettség

Egy olyan időszakon mész most keresztül, amikor azt érzed, hogy mások kevésbé értenek meg. Ez annak tudható be, hogy sok emberhez képest te jóval érettebben gondolkozol. Az érzelmi intelligenciád is fejlett, ezért együttérző és segítőkész vagy más emberekkel. Az Univerzum összes támogatását élvezheted.

Mérleg – Türelem

Ahogy egy kis magot elültetsz a földbe, várja a friss hajtások előbukkanását, úgy kell türelemmel várnod arra is, hogy megtaláld az életed értelmét, és megvalósítsd az álmodat, amelyre mindig vágytál. Gondolj mindig a jó dolgokra, légy segítőkész, és hálás az életedben jelenlévő pozitívumokért.

Skorpió – Ünnep

Örülj, ünnepelj, mert az élet tele van csodákkal. Légy nyitott, jókedvű, szánj időt magadra, a lelkedre, meditálj, kirándulj, alakítsd át a gondolkodásmódodat. Minden nap egy csendes szobában pár percig meditálj, hunyd le a szemed, lélegezz mélyeket, és tisztítsd ki a fejedet. Az angyalok minden percben vigyáznak rád.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett