Itt vagy most
orakulum horoszkóp

Orákulum horoszkóp 2018. július 9-15. között!

Orákulum horoszkóp 2018. július 9-15. között!

Osho Zen Tarot nevű orákulum kártyalapjaiból most kiderülnek, hogy az előtted álló hét során milyen fontos feladataid vannak, és mire kell odafigyelj a csillagjegyed alapján.

Kos – Iránymutatás

A szívedben ott van a belső érzés, amely megmutatja számodra az irányt. Hallgass a szívedre, és mindig tudni fogod, hogy merre kell elindulnod. Figyelj oda a tested egészségére, szabadulj meg a méreganyagoktól, a félelemtől, és az állandó versenyzést is függeszt fel egy ideig. Hamarosan az Univerzum bőséggel ajándékoz meg.

Bika – Tervezés

Úgy tűnik, hogy elakadtál a tervezés során valamiben, ami meggátol abban, hogy megfelelően végezhesd a munkádat. Azt viszont tudnod kell, hogy minden döntésedért vállalnod kell a felelősséget. De mivel egy nagyon erős, keményen dolgozó, kitartó ember vagy, ki tudod húzni magad a csávából és mindig eléred a célodat.

Ikrek – Tudatosság

Ez a kártya igazolja azt, hogy jelenleg teljesen tisztában vagy azzal, hogy mi a dolgod az életben, mit kell konkrétan elérned, megvalósítanod. Örvendj, hogy ennyire tisztán látod a helyzetedet, így most fektesd le a prioritásokat, állíts össze egy fontossági sorrendet a teendőidről.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett