Itt vagy most
orakulum horoszkóp

Orákulum horoszkóp 2018. augusztus 6-12. között!

Orákulum horoszkóp 2018. augusztus 6-12. között!

Odakint tombol a hőség, ezért lássuk, hogy mit üzennek nekünk Colette Baron-Reid Enchanted Map nevű orákulum kártyái. A tanácsokat mindenképp érdemes megfogadni.

orakulum horoszkóp

Kos – Strength

Ezen a héten elég erővel rendelkezel ahhoz, hogy megoldj minden nehézséget. Remekül meg tudod szervezni a dolgokat, időben cselekszel majd, hiszen kreatív, inspirációval teli hét áll előtted. Fordíts időt a pihenésre, a szórakozásra, és légy nyitott minden lehetőségre, ami szembejön veled.

Bika – One-Ring Circus

Szabadon választhatod meg, hogy mit szeretnél csinálni, ezért gondolj olyasmire, ami boldogságot okoz számodra. Ne hallgass a negatív hangokra, te tudod azt, hogy mi a legjobb számodra. Elég bölcs, tapasztalt vagy ahhoz, hogy szabad életet élj. Bízz az ösztöneidben, a megérzéseidben.

Ikrek – Coming Apart

Elérkezett az idő, hogy véget vess az olyan dolgoknak, amelyek teljesen haszontalanok számodra. Ezek lehetnek emberi kapcsolatok, munkahelyi viszonyok, vagy a múltadban gyökerező régi emlékek. A lényeg az, hogy lehetőleg csak azzal foglalkozz, ami örömet, boldogságot okoz számodra, ami a szívedből jön, így könnyebben megtalálod önmagad.

Rák – Slow and Steady

Mivel most eléggé makacs vagy, ezért képes vagy a dolgokat az akaratod szerint alakítani, irányítani. Azért néha nem árt, ha pihensz kicsit, lazíts, töltődj fel pozitív energiákkal. A csend rendkívüli erővel rendelkezik, visszaadja az igazi énedet, hiszen olyankor letisztult módon tudsz magadra figyelni. Légy türelmes, mert van amikor csak akkor tud kibontakozni a boldogság.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett