Itt vagy most
orakulum horoszkóp

Orákulum horoszkóp 2018. április 2-9. között!

Orákulum horoszkóp 2018. április 2-9. között!

Beköszöntött az április, és itt vannak Colette Baron-Reid Enchanted Map nevű orákulum kártyáinak friss üzenetei, mind a 12 csillagjegy számára. Olvasd végig figyelmesen a sorokat, mert sok minden kiderülhet belőlük.

Kos – Rescue

Ha nem is esik olyan jól segítséget kérned másoktól, azért most neked is be kell látnod, hogy ezt meg kell tenned. Hallgass a szívedre, mert így megtalálod mindig a megfelelő megoldást, és ha kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz, akkor kérj segítséget, hogy megleld az érzelmi, anyagi, lelki biztonságodat. Ne erőltess semmit, bízz magadban.

Bika – Heal the “OUCH”

Ahhoz, hogy a lelked meggyógyuljon, meg kell bocsátanod magadnak, másoknak. Próbálj egyensúlyba kerülni, javítsd a kapcsolatodat a családoddal, ismerkedj meg különböző terápiás módszerekkel, amelyek elősegítik a harmónia kialakulását az életedbe. Törekedj arra, hogy minden pillanatban jól érezd magad.

Ikrek – Unexpected Visitors

Akármilyen részletesen is legyen kidolgozva a terved, váratlan események mindig bekövetkezhetnek, így keresztbe téve az álmaidnak. Azonban ez sokszor pozitív dolog lehet, mert ha várnod kell, akkor lesz időd arra, hogy meglásd az összefüggéseket, és időben tudj változtatásokat eszközölni. Ne feledd, a változásoknak lehetnek pozitív hozadékai. Lazíts egy kicsit, meglásd, jót fog tenni.

Rák – Dry Desert

Lehet, hogy túl sok nyomás került rád az elmúlt napokban, és lehet, hogy most úgy érzed, hogy nem mindig hoztál jó döntéseket. Felejts el most minden rossz dolgot, és koncentrálj arra, ami örömet okoz neked. Merj nagyot álmodni, töltsd időt önmagaddal, koncentrálj a céljaidra, mert hamarosan új kaland veszi kezdetét.

Oroszlán – Coming to Life

Minden negatív gondolattól szabadulj meg, és próbáld a jó dolgok köré szervezni az életedet. Ha valamibe belekezdesz, akkor légy kitartó, és vigyázz arra, mert minden új dolog kezdetben törékeny. Ne légy mindig makacs, mert emiatt több lehetőségtől is megfoszthatod magad. Törekedj az egyszerűségre.

Szűz – Wide Open

Számodra most tárva nyitva állnak a lehetőségek ajtói, így mindent megvalósíthatsz, amire csak vágysz. Légy nyitott az új dolgokra, hallgass a szívedre, mert az Univerzum most mindenben támogatni fog. Többé ne félj semmitől, hanem vágj bele, amit szeretnél megvalósítani, mert az angyalok mindig ott lesznek melletted.

Mérleg – Mountain

Most az álmod útjába egy kis probléma áll, amit előbb el kell hárítanod, majd utána kezdhetsz dolgozni a céljaid megvalósításán. Légy türelmes, és ha arra kényszerülsz, akkor inkább a hosszabb, de biztonságosabb utat válaszd, hogy elérd azt, amire igazán vágysz. Maradj mindig nyitott és érdeklődő, és szakíts időt a pihenésre.

Skorpió – Magic Prayer

Most választ kapsz azokra a kérdéseidre, amelyek rég megfogalmazódtak benned. Az Univerzum mindig készen áll arra, hogy segítsen neked, és hogy a kérdéseidre válaszokat kaphass. Próbáld ki a meditációt, hívd segítségül az arkangyalokat, és erősítsd meg az önbizalmadat, légy bátor és kitartó. Ha bármiben elakadsz, kérj segítséget.

Nyilas – Peaks of Joy

A boldogság mindig ott van körülötted, csak szét kell nézned. Ez a hét számodra elhozza a harmóniát, az egyensúlyt, ezért légy hálás. Fordíts több időt a szeretetre, a békére, a kedvességre, és az együttlétre, mert ezek töltenek fel pozitív energiákkal. Ha nem muszáj, ne köss kompromisszumot, mert ezzel akadályozhatod önmagadat abban, hogy elérd a céljaidat.

Bak – One-Ring Circus

Lehet, hogy most egy olyan időszakon mész keresztül, amikor az erőfeszítéseid nem hozzák meg a várva várt sikert. Ez azért lehet, mert görcsösen ragaszkodsz a munkamorálodhoz, ami nem biztos, hogy jó, sőt, inkább hátráltathat. Légy lazább, játékosabb, higgy jobban önmagadban, az Univerzumban, és ha hibázol, tanulj belőle, ne engedd, hogy az önbizalmad lelombozódjon.

Vízöntő – Dragon’s Lair

Figyelmeztető jelek vesznek körül, így vigyázz, hogy ne kövess el hibát, főként olyat, amit már a múltban megtettél. Kerüld a konfliktusokat, törekedj a barátságok kialakítására, ápolására. Légy nagylelkű, nagyvonalú, és oszd meg az örömeidet másokkal, így mindig jókedv és szeretet fog körül venni.

Halak – Balancing Act

Ez a hét megfelelő időszak arra, hogy önvizsgálatot tarts, és úgy alakítsd az életedet, hogy az egyensúlyba kerüljön. Törekedj a belső, lelki energiák harmóniába helyezésére, ne engedj túlzott teret az egódnak, és ismét kezdj el foglalkozni a kreativitásod fejlesztésével, a művészi hajlamaid ki- és megélésével.

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett