Itt vagy most
2018 horoszkóp

November a nagy döntések és nagy változások ideje! Ezt hozza az év utolsó előtti hónapja!

Nyilas

Vegyes hatásokkal teli november vár rád, ugyanakkor mindent el tudsz végezni, ami csak a fejedben ötletként megfogan. Szükséged lesz bátorságra az új kihívásokhoz, őszinteségre a régi gondok megoldásához, mosolyra és egy csipetnyi humorra is. Ha ezeknek megfelelően alakítod a hónapot, nem lesz okod komolyabb panaszra. Tény, hogy a teliholdat követő két hétben sokkal mozgalmasabb lesz az életed: olyan lehetőségeket ígérnek a csillagok, amelyekre régóta vártál. Népszerű leszel, használd ki ezt az időszakot új ismeretségek, barátságok kötésére, és próbáld meg üzleti téren is kamatoztatni az eddig megszerzett tudásodat. Minden, aminek most rakod le az alapkövét, gyors haszonnal kecsegtet – erkölcsi és anyagi téren egyaránt.

Bak

A hónap nem fukarkodik a jóval, sőt, annyira sok élményben és örömben lesz részed, hogy többször is kételyeid támadnak, vajon tényleg lehet ekkora mázlid? Nos, segítünk! Igen, lehet szerencséd, ez a hónap kifejezetten sikeres periódusa az évnek, viszont az is igaz, hogy haladnod kell, nem lankadhat a figyelmed, és jó, ha készen állsz új kihívásokra, akár külföldi munkalehetőségre is. Jól teszed, ha időt szánsz a magánéleted fellendítésére is, beszélgess szeretteiddel, lepd meg őket apróságokkal, okozz örömöt. November második felének eseményei, lehetőségei hosszú távra megalapozhatják sikereidet – különösen szakmai téren. A már említett külföldi út vagy egy költözés lehetősége ejt majd gondolkodóba.

Vízöntő

Nagyszerű időszakot hoz a november, még szerencse, hogy a zorddá váló időjárás egyáltalán nem fogja elvenni a kedvedet semmitől. Most jött el az a pillanat számodra, amikor módosítani és formálni kell önmagadon, munkádon, otthonodon és legfőképpen emberi kapcsolataidon. Használd ki az adódó lehetőségeket, a sors sok dolgot tálcán kínál, bár tény, hogy a bátorságodat elő kell kapnod, másképp valószínűleg nem mersz majd belevágni a nagy változásokba. Azok a módosulások, amelyek ebben a hónapban történhetnek veled, hosszú távra meghatározóak lesznek számodra, és a következő hónapokban nem lesz ugyanerre alkalmad, tehát most kell cselekedned. A hónap eleje inkább a pénzügyeknek kedvez, november második fele a szerelmi sikereket hozhatja meg.

Halak

Nagyszerű hónap lesz a mostani, eljött a te időd, egy olyan pillanat, amikor így is, úgy is csak jó dolgok fognak veled történni. Természetesen most nem dőlhetsz hátra kényelmesen a fotelba, hanem épp ez a tudat adjon erőt ahhoz, hogy nagy dolgokat hajts végre. Lazítani ráérsz majd decemberben, most a turbó fokozat javallott! A hónap első felében építkezz, keress új lehetőségeket, oszd meg gondolataidat környezeteddel, és te is hallgasd meg mások terveit. Ha sokan összedugjátok most a fejeteket, a csapatmunka komoly eredményeket hozhat neked. November közepén olyan sokat ígérő konstellációk segítik utadat, melyek csak nagy sokára jönnek újra. Kár volna elvesztegetni lazsálásra, semmittevésre ezt az időszakot, arról már csak apró említését téve, hogy a szerelem is ott bóklászik körülötted.

Forrás:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett