Itt vagy most
2018 horoszkóp

November a nagy döntések és nagy változások ideje! Ezt hozza az év utolsó előtti hónapja!

Oroszlán

Olyan sok lesz a tennivalód, hogy alig bírod utolérni magad. Állandóan tüsténkedsz, a lazításra pedig még gondolni sem mersz! A munka a fejed búbjáig ér – nemcsak szakmai téren, hanem bizony otthon is! Még az a szerencse, hogy nem szimplán kötelességből dolgozol vagy tanulsz, ezért a hónap közepén már elmondhatod, hogy megérte belefektetni az erőt és az energiát mindenbe. A jutalom is megérkezik, ami mindenért kárpótolni fog. Tetteidet és erőfeszítésedet siker koronázza. Ha úgy érzed, bőven megdolgoztál a pihenésért, akkor november utolsó harmadában találj erre módot, az égiek segítik a teljes kikapcsolódást és feltöltődést.

Szűz

November folyamán jelentős, számodra igen kedvező bolygómozgások lesznek jelen. Lehetőségeid száma hirtelen megtöbbszöröződik. Nem okoz benned félelmet, hogy az ismeretlenbe ugorj. Mindennapjaidat jó irányba terelik az égi hatások, a beragadt ügyeket ismét nagy intenzitással folytatod, a problémák számát lecsökkented, és az új kihívásokat tudatosan keresed. Fontos, hogy a nap neked is csak 24 órából áll, azaz ne vállald túl magad, nehogy elveszítsd a fonalat, és kizökkenj a kerékvágásból. A hónap második felében, különösen 17-e után ne tervezz komolyabb dolgokat, inkább pihenj.

Mérleg

Egy olyan hónap lesz ez, amikor a pihenés felejthető, a munka, a tanulás, a szellemi fejlődés viszont fókuszba kerülnek. Mozgalmas, sok jövés-menést igénylő hetek állnak előtted. Mindebben az a legjobb, hogy egy-egy dolgot több oldalról is meg fogsz közelíteni, így a végén kiváló döntéseket hozol majd. Számos jó ötlettel rukkolsz elő, és most nem is hagyod magad lebeszélni ezek megvalósításáról. Még az is lehet, hogy alkalmanként meg kell védened a terveidet, de ettől ne futamodj meg, ugyanis épp így lelhetsz támogatókra, akik hosszú távon egyengethetik majd az utadat. A hónap vége nem várt bevételt hozhat.

Skorpió

November legeleje hozhat zűröket, munkád terén és a magánéletedben is összeakaszthatod a bajszod másokkal, ugyanis az elképzeléseid teljesen szembe mennek másokéval. Az esetlegesen kialakuló viták mégis nagyon gyorsan megoldódhatnak, méghozzá úgy, hogy hajlasz a kompromisszumra, és erre ráveszel másokat is. Így a kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad, a te lelked pedig lenyugszik. Ha tanulsz, akkor most nagyon könnyen fogod elsajátítani az új ismereteket, érdemes novemberre vizsgákat időzíteni, ha ez megoldható. Ha dolgozol, a hónap második felében kedvező lehetőségekre számíthatsz, amiket érdemes kihasználni. Szerelmi ügyeid szintén jól alakulhatnak, nyisd ki a szíved.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett