Itt vagy most
telihold

November 4.: telihold! Kezdődjön egy varázslatos időszak, használd ki a szeretet és a bőség energiáját!

November 4.: telihold! Kezdődjön egy varázslatos időszak, használd ki a szeretet és a bőség energiáját!

telihold 2017

A telihold mindig különös hatással van a szervezetünkre, vannak, akik már napokkal azelőtt érzik, hogy valami változás van készülőben. Másoknak pedig csak egyszerűen rossz a közérzetük, türelmetlenebbek, de akár vérnyomásproblémákkal is küszködhetnek.

A Telihold azonban nem csak fizikai hatásokkal jelentkezik, a lelki életünket is befolyásolja. Nézzük, mit tartogat számunkra a november 4. Telihold.

Szeretet és bőség fog beáramlani az életünkbe, a munkahelyen, és a magánéletünkben egyaránt csodálatos időszak vár ránk.

A következő napokban konfliktusok, és nézeteltérések várhatnak ránk, de csak egy kis türelem kell ahhoz, hogy lecsendesedjen körülöttünk minden.

Sokkal érzékenyebbek leszünk, felerősödnek az intuícióink, és ilyenkor ajánlott jobban hallgatni a megérzéseinkre. Az év tizenegyedik hónapja a számmisztika szerint a 11-es szám hatása alá esik.

Ami azt jelenti, hogy ez az a hónap, amikor tudatosabban éljük meg vágyainkat, álmainkat igyekszünk valóra váltani, és csak azzal foglalkozunk, amire igazán szükségünk van az életben.

Megszabadulhatunk félelmeinktől, megtapasztaljuk az igazi boldogságot. Ez a Telihold leginkább a Bika csillagjegyűek számára lesz igazán kedvező, ő fogják a legtöbb pozitív változást érzékelni.

2017. november 4-én lehetőségünk nyílik arra, hogy megalapozzuk anyagi biztonságunk, szakmailag stabilabb alapokra álljon, és a családi életünket is rendezzük, ha eddig problémákkal álltunk szemben. Most megtapasztalhatjuk a bőség minden formáját.

A szerelem, baráti kapcsolatok terén is új energiák nyílnak meg. Sokkal jobban felerősödik most az egymás iránt érzett kötődésünk, és a felelősségvállalás fontossága.

Legyünk rugalmasak, és türelmesek, és akkor vágyaink teljesülni fognak. Próbáljuk meg kifejezni érzéseinket, nem fogjuk megbánni, ha barátainkkal, családtagjainkkal közöljük, hogy mennyire fontosak számunkra.

Házastársunkkal, vagy párunkkal most miden jóra fordul, ha eddig konfliktusok voltak közöttünk, most rendeződnek a dolgaink.

Forrás:

  • Napi Tarot Üzenet – 11.18.
    by admin on 2018-11-18 at 10:22

    Semmi sem olyan fontos az ember számára, mint a sorsa, semmi sem olyan félelmetes, mint az örök élet. / Pascal / Az elérhető vágyaid és a tisztességes ambícióid megvalósulhatnak. Az igyekezeted nem lesz […]

Related posts

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett