Itt vagy most
ikrek fogyó hold Asztrológia Egyéb Ezotéria 

November 15. Ikrek fogyó Hold – Ereszd szélnek kételkedéseidet!

November 15. Ikrek fogyó Hold – Ereszd szélnek kételkedéseidet!

ikrekÁltalánosságban:
Ezeken a napokon talpraesettek, mozgékonyak és vidámak és mindenre nyitottak vagyunk. Az ötletektől csak úgy zsong a fejük, de ezek általában meg is maradnak elméleti síkon, ha nem állunk neki a megvalósításnak. Új kapcsolatokat köthettek, úgyhogy ne otthon üljetek, és várjátok a csodát, hanem menjenek emberek közé! Az Ikrek napok alkalmasak vizsgázásra, tanulásra, írásra és bármilyen kommunikációra. Ha nyilvános szereplés vár Rátok, a siker nem marad el, a megfelelő szavak, mondatok csak úgy áradnak belőletek. Alkalmasak még ezek a napok üzleti megbeszélésre is, új tervek megvalósítására.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
11
.15. 2 óra 23 perc, Ikrek jegyébe lép a Hold
11.15. 9 óra,
Hold – Merkúr szembenállás
Szívünkre hallgassunk, vagy az elménkre? Most joggal tehetjük fel magunknak ezt a kérdést, mert az érzelem és az értelem bolygója szemben áll egymással. Gondoljunk a Kishercegre, „jól csak a szívével lát az ember”.
11.15. 9 óra 30 perc, Hold – Mars trigon
Ebben az órában, szinte automatikusan megtesszük azokat a lépéseket, melyek lelkivilágunkból fakadnak. Szorítsuk háttérbe logikánkat, és diktáljon a szívünk.
11.15. 17 óra, Hold – Neptunusz kvadrát
Sajnos ez a kellemetlen hatás belerondíthat a délelőtti támogató energiába, zavarodottságot okozva. Vigyázzatok az alkohollal, gyógyszerekkel és más tudatmódosító szerekkel, mert most teljesen másképpen hatnak, mint ahogyan számítotok rá.
11.16. 0 óra 30 perc, Hold – Jupiter trigon
Sajnos ez a támogató hatás már álmunkban érkezik, de legalább számíthatunk szép álmokra.
11.16. 3 óra 40 perc, Hold – Szaturnusz szembenállás
Eddig tartott a szép álom, ez a hatás már diszharmonikus érzéseket okoz, így könnyen lehet, hogy indokolatlanul lehangoltan ébredtek.
11.16. 12 óra, Hold – Uránusz szextil
Izgatottak, nyugtalanok lehetünk, de nyitottakká válunk minden újdonságra. Izgalmakra, különleges élményekre vágyunk, most nem szívesen végzünk monoton, unalmas munkát.
11.17. 1 óra 56 perc, Rák jegyébe lép a Hold

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Tüdők, hörgők, kar, váll kezelésére alkalmas időszak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtétet ne tervezzetek!
Háztartás: Ágynemű, matracok átszellőztetése, írnivalók intézése
Szépségápolás: Frissítő fürdők, kézápolás
Kertészkedés: Szobanövények öntözése.

Szerző: Dudás Mária asztrológus

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

error: A tartalmak másolása nem megengedett